Canvas Oy

Kuorma-autonkuljettaja

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja

Kuorma-autonkuljettaja, 10 paikkaa, Canvas Oy, Kangasala

Nyt olisi loistava mahdollisuus päästä kesäksi uudehkojen mersujen rattiin kuorma-autonkuljettajaksi elintarvikejakeluun! Kesätyöt alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuu elo-syyskuulle asti. Tässä saattaa olla myös mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin!

Työ on fyysistä rullakkorallia Tampereen keskusta-alueilla, monipuolista hommaa, jossa on pääosin aamuvuoroja. Tunteja kertyy n. 60-80h/2vko. Työ sisältää asiakaskohtaamisia ja asiakkaallamme saat rennon työympäristön, sekä mukava työkaverit kesätöiden tueksi.

Edellytämme hakijalta vain näitä kuljetusalan normaaleja, eli C-ajokorttia, ammattipätevyyksiä, digipiirturikorttia, joiden lisäksi sinulla tulisi olla hyvä suomenkielen osaaminen, asiakaspalveluhenkisyyttä ja sosiaalisuutta, sekä hieman aiempaa kokemusta logistiikka-alalta.

Hae heti, jos paikka alkoi kiinnostamaan, koska me haastattelemme jatkuvasti hakuaikanakin ja työnaloituksiakin otetaan jo huhtikuun puolella!

Helpoiten hakeminen etenee soittamalla suoraan toimistollemme HR:llemme Jake Virtaselle p. 0407716678 (MA-PE 8-16) tai voit lähettää hakemuksen sähköpostitse info@canvas.fi tai hakulomakkeemme kautta www.canvas.fi/avoin-hakemus/
Jos et jostain syystä saa Jakea heti kiinni, niin voit soittaa toimistolle 0444000112. Meillä kun on kova haastattelurumba käynnissä, niin ei välttämättä juuri haastattelun aikana pystytä puhelimeen vastata. Voit myös laittaa tekstiviestiä tai whatsappiakin meille, kaikki käy!

Tutustu meihin somessa:
FB: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy
IG: canvashenkilostoratkaisut

Meillä Canvasilla on tärkeää, että viihdyt siinä työssä mitä teet! Päätoimisesti tarjoamme töitä kuljetus-, rakennus-, muutto- ja siivousalan eri työtehtäviin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista ja tuemme sinua koko työsuhteesi ajan. Meillä et jää yksin kentälle, vaan olet osa tiimiämme!

Toimimme pienen tehokkaan tiimin voimin, joten koko toimiston porukka tulee sinulle varmasti tutuksi työsuhteesi aikana!

Palkkaus:TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan/ HUHTI-TOUKOKUUSSA
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan/ELO-SYYSKUUHUN
Työaika:kokoaikatyö, Kokopäivätyö
Yhteystiedot:CANVAS toimisto 0444000112
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: