CABB Oy

Järjestelmäasiantuntija

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 20.03.2020, 0:00
  • Suljettu 31.03.2024, 23:59

Järjestelmäasiantuntija

Hyvän elämän kaava

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Järjestelmäasiantuntijaa

TEHTÄVÄT JA VASTUUT Järjestelmäasiantuntijana tulet toimimaan automaatiotekniikkaan liittyvissä tehtävissä, ja pääasiallisena tehtävänäsi on ABB800xA-automaatiojärjestelmän ohjelmointityöt. Tärkeimpiä osa-alueita tehtävässä ovat automaattiset turvatoiminnot, graafiset käyttöliittymät, laitteiden ohjelmointi sekä käyttöönottoon osallistuminen.

TÄTÄ ODOTAMME Tehtävässä vaaditaan automaatioinsinöörin tutkintoa (AMK) tai vastaavaa. Koulutamme valitun henkilön työtehtäviinsä ja tarjoamme myös muut työn hoitamiseen tarvittavat koulutukset. Aiempi työkokemus teollisuudesta, harrastuneisuus tietotekniikan parissa sekä englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Oma-aloitteinen, itsenäinen ja rohkeakin ote tehtävien hoidossa on tärkeää.

TÄTÄ TARJOAMME Pääset työskentelemään alan huippuammattilaisten parissa ja suurimpien kansainvälisten asiakkaiden kanssa menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. CABB panostaa turvallisuuteen, laatuun, vastuullisuuteen ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstöstä pidetään hyvää huolta tarjoamalla erittäin kattavat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet. Tehtäviin valittavilta edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

KIINNOSTUITKO? Lisätietoja järjestelmäasiantuntijan tehtävästä antaa automaatioinsinööri Taneli Känsäkangas, puh. 046 876 0675, taneli.kansakangas@cabb-chemicals.fi sekä MPS:n konsultti Mika Turtia, puh. 044 061 5620, mika.turtia@mps.fi.

Jätäthän CV:n ja hakemuksesi järjestelmäämme oheisen hakupainikkeen kautta sunnuntaihin 31.3.2024 mennessä.

CABB Oy

Osaamisalue: ,

CABB Oy

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 250 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme sopimusvalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.