Broman Group Oy

Varaosamyyjät

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 01.05.2024, 23:59
  • 01.05.2024, 23:59

Varaosamyyjät

Varaosamyyjät, Broman Group Oy, Seinäjoki

Haemme Seinäjoen Motonet-tavarataloon

VARAOSAMYYJIÄ

Varaosamyyjämme huolehtivat sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä varaosatiskillä, myymälässä ja Motomaatti -palvelupisteellä. Positiivisella asenteella varaosamyyjämme varmistavat miellyttävän palvelukokemuksen ja saavat näin asiakkaamme valitsemaan meidät uudestaan.

Varaosamyyjän työpäivä koostuu myös varaosien hyllyttämisestä, noutomyynnin hoitamisesta ja lisäpalveluidemme tarjoamisesta kokonaisvaltaisen ratkaisun löytämiseksi asiakkaillemme. Työtiiminä puhallamme yhteen hiileen, joten työhön voi kuulua myös joustavasti muita myymälän tehtäviä.

Täydennämme tiimiä kahdella varaosamyyjällä. Toisessa tehtävässä fokus on Motomaatti (https://www.youtube.com/watch?v=lcH7XRCyH4E) työskentelyssä. Motomaatissa työskentelevä varaosamyyjä tarjoaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja teknistä osaamista autoilun parissa. Hänellä on kyky suorittaa monipuolisesti erilaisia huolto- ja diagnostiikkatehtäviä, joihin kuuluu esimerkiksi perusmittaukset, pienet asennukset sekä järjestelmätestit. Työssä korostuvat erinomainen asiakaspalvelu, tarkka ammattitaito sekä kyky toimia itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Motomaatin työntekijä työskentelee tarvittaessa myös varaosatiskillä.

Lue Motomaatista lisää täältä (https://www.motonet.fi/palvelut/motomaatti?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAn-2tBhDVARIsAGmStVm-zkBfkudOdE5kJbYPi-E6OsM5QdZbGQh1-5perlhkqbJGHxbPRTgaAtJkEALw_wcB)

 Motomaatissa työskentelevän varaosamyyjän työsuhde on vakituinen ja toisen varaosamyyjän työsuhde on määräaikainen 28.2.2025 asti. Molemmat työsuhteet ovat kokoaikaisia (37,5h/vko). Määräaikaisessa työsuhteessa mahdollisuus vakinaistamiseen määräaikaisuuden jälkeen.

 Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Uudessa työkaverissa arvostamme:

– Arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä

– Tuntemusta tai kiinnostusta autojen sekä moottoripyörien varaosiin ja autotekniikkaan

– Innostunutta asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn

– Halua puhaltaa yhteen hiileen

– Omatoimista ja huolellista otetta työhön

Kenelle työ sopii?
Varaosamyyjän työ sopii hyvin esimerkiksi autoalan opiskelijalle tai harrastelijalle. Autoalan tietämyksestä ja harrastuneisuudesta kannattaa mainita hakemuksessa. Kukaan ei ole kuitenkaan seppä syntyessään. Autoalan aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi, mutta valinnassa ratkaisee innostus työtä kohtaan ja halu kehittyä loistavaksi varaosamyyjäksi!
Kurkkaa, miten meillä tuetaan varaosamyyjän osaamista (https://rekry.bromangroup.fi/pages/varaosamyyja)

 TOP 5
syytä valita meidät työnantajaksi:
Menestyvä työpaikka – Meillä menee hyvin! Työskennellessäsi meillä pysyt alan kehityksen kärjessä ja saat itsellesi vakavaraisen sekä luotettavan työnantajan.

Jatkuvasti kehittyvä työympäristö – Eteenpäin meneminen on meille tärkeää ja siksi kehitysaskeleita otetaan sitä mukaan, kun kehitettävää löydetään. Uudistuminen on toimintamme pohja ja se on viety arvoihimme saakka.

Mahdollisuus kehittää itseäsi – Työssä kehittyminen on meillä ehdoton kunnia-asia! Jokainen meillä saa edellytykset kehittyä omassa työssään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutusten parissa. Erityisesti panostamme lähijohtamiseen, johon koulutamme ja opastamme henkilöstöä mm. omien esihenkilö- ja päällikkövalmennusten kautta.

Avulias ja ammattitaitoinen työtiimi – Ketään ei jätetä yksin, vaan yhdessä tekemällä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulemaan. Meillä on kasassa huipputiimi, vaikka mekin kaikki olemme vain ihmisiä.

Työn ja vapaan tasapaino – Kotiin saa ja pitääkin lähteä!

Rekrytoinnin aikataulu
Toivomme, että pääset liittymään joukkoomme mahdollisimman pian. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa oheisen linkin kautta tulemaan pikimmiten. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden löytyessä.

 Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 1.5.2024.

Haluatko sinä haastatella meitä?
Heräsikö kysymyksiä? Tai haluat muuten vain vaihtaa ajatuksia? Sehän passaa!

Tavaratalopäällikkö Kari Olli auttaa sinua mielellään. Karin tavoitat sähköpostitse kari.olli@motonet.fi tai puhelimitse numerosta +358-40-3190312, arkisin klo 8-16.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi. Jos työ ei ole sinua itseäsi varten, niin vinkkaa siitä henkilölle, kenet ilmoitukselta tunnistit ja hae itse johonkin muuhun tehtävään! Täältä kaikkiin avoimiin työpaikkoihin.

Hae mukaan meidän tiimiin!

Motonet työnantajana
Motonet on suomalainen perheyritys, jolla on 40 tavarataloa ympäri Suomen, yksi Virossa sekä myös Ruotsissa! Motonet yhdistää 12 erikoisliikkeen tarjonnan saman katon alle. Olemme Suomen suurin esimerkiksi autoilun, kalastuksen sekä veneilyn tuoteryhmissä. Motonet on osa Broman Group -konsernia.

Olemme Hyvän mielen työpaikka®, ja teemme töitä henkilöstömme mielenterveyden sekä hyvinvoinnin eteen. Kuulumme Oikotien luotsaamaan vastuullisuusyhteisöön Vastuullinen työpaikka, jossa sitoudutaan kehittämään työelämää vastuullisempaan suuntaan. Pidämme omalta osaltamme huolen esimerkiksi kunnon perehdytyksestä, puutumme syrjintään heti ja panostamme esihenkilöidemme osaamiseen.

Autoilevan ihmisen tavaratalo Motonet Oy (https://www.motonet.fi/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Julia, julia.valtonen@bromangroup.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: