Bolt.Works Oy

Putkiasentaja, Tampere, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:00
  • 12.05.2024, 23:00

Putkiasentaja, Tampere, Tampere

Putkiasentaja, Tampere, Tampere, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Tampere

Etsimme yhteistyökumppanillemme ammattitaitoisia putkiasentajia Tampereelle ja ympäryskuntiin. Työt painottuvat pääosin Tampereen alueelle, mutta satunnaisesti kohteita voi olla muuallakin Pirkanmaan alueella.

Töitä on tarjolla ensisijaisesti uudiskohteissa, mutta mikäli osaamista sekä mielenkiintoa löytyy on työssä mahdollisuus päästä projektiluontoisesti työskentelemään myös saneerauskohteiden parissa.

Työtehtävät ovat monipuolisia, mm. linjaston vetoja, WC-pönttö-, suihku- ja kalusteasennuksia jne. Työtehtävät ja työnkuvan laajuus kuitenkin vaihtelee meneillään olevien työmaiden sekä kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä vaaditaan putkiasentajan koulutusta ja vähintään puolen vuoden verran aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä. Odotamme hakijoilta motivoitunutta asennetta työntekoon sekä huolellista työskentelyotetta. Työturvallisuuskortin tulee olla voimassa.

Työn kesto vaihtelee töiden ja kohteiden mukaan, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus työllistyä erittäin pitkäaikaisesti ja vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:13.05.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Saari, Sara, sara.saari@bolt.works, +358504065356
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: