Bistro Bar Napu Oy

kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.06.2024, 13:00
  • 20.06.2024, 13:00

kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu

kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu, 2 paikkaa, Bistro Bar Napu Oy, Mäntsälä

Haemme kokoaikaista kokki/lihamestaria, jonka päävastuuna on dönerin valmistus ja lihan käsittely. Työnkuvaan kuuluu myös yleiset kokin työt, kuten raaka-aineiden esivalmistelu, reseptien noudattaminen, laadunvalvonta sekä keittiön ylläpito- ja siivoustehtävät. Odotamme, että olet valmis työskentelemään joustavasti osana tiimiä ja pystyt tarvittaessa ottamaan vastuuta keittiön toiminnasta.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:– Vahvaa osaamista dönerin valmistuksessa ja lihan käsittelyssä
– Kokemusta kokin työstä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Innostusta Lähi-idän ruokakulttuuriin ja halua kehittyä alalla
– Hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Voimassa olevaa hygieniapassia
Yhteystiedot:Mohammed , Jasuur , cesur-akkus@hotmail.com, 0456617969
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: