kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu
- Sijainti Mäntsälä
Julkaistu 08.03.2024, 0:00 - Haku päättyy 20.06.2024, 13:00
kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu
kokki/Lihamestari Bistro Bar Napu, 2 paikkaa, Bistro Bar Napu Oy, Mäntsälä
Haemme kokoaikaista kokki/lihamestaria, jonka päävastuuna on dönerin valmistus ja lihan käsittely. Työnkuvaan kuuluu myös yleiset kokin työt, kuten raaka-aineiden esivalmistelu, reseptien noudattaminen, laadunvalvonta sekä keittiön ylläpito- ja siivoustehtävät. Odotamme, että olet valmis työskentelemään joustavasti osana tiimiä ja pystyt tarvittaessa ottamaan vastuuta keittiön toiminnasta.
– Kokemusta kokin työstä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Innostusta Lähi-idän ruokakulttuuriin ja halua kehittyä alalla
– Hyviä tiimityöskentelytaitoja
– Voimassa olevaa hygieniapassia