Metsähallitus

Kiinteistökehityksen johtaja, toimipaikka sovittavissa

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 06.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 24.05.2024, 23:59
  • 24.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistökehityksen johtaja, toimipaikka sovittavissa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!   

Metsähallitus on valtion liikelaitos. Metsähallituksen kiinteistökehitys luo monipuolisia mahdollisuuksia valtion maa- ja vesialueiden kehittämiseksi. Kiinteistökehitys vastaa Metsähallituksen kaavoituksesta, myy ja vuokraa alueita yksityisille ja yrityksille, tekee tuulivoiman hankekehitystä ja hankemyyntiä, vuokraa kiviainesten ottopaikkoja ja vastaa Metsähallituksen maanmyynnistä ja -ostoista. Valtion omistamia maa- ja vesialueita hallinnoidaan ja kehitetään sopimusten avulla.  

Haemme nyt joukkoomme kiinteistökehityksen johtajaa. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. 

Kiinteistökehityksen johtajana vastaat Metsähallituksen kiinteistökehityksen liiketoiminnasta ja johdat kiinteistökehityksen neljää tulosyksikköä. Raportoit suoraan pääjohtajalle ja olet Metsähallituksen johtoryhmän jäsen. Tuot strategista näkemystä johtoryhmätyöskentelyyn ja osallistut koko Metsähallituksen kehittämiseen.   

Osallistut myös itse asiakas- ja sidosryhmätyöhön edistäen erityisesti vaativien energia-, infra- ja tuulivoimahankkeiden onnistumista. Teet eri sidosryhmien kanssa yhteistyötä ja sinulla on kyky löytää ratkaisuja vankan yhteistyökykytaitosi avulla.  Ulkoisten sidosryhmien lisäksi verkostoidut myös Metsähallituksen sisällä ja toimit aktiivisesti hyvässä vuorovaikutuksessa kollegoittesi kanssa.    

Johtamistyylisi on tavoitteellinen, osallistava ja valmentava. Henkilöstöpolitiikkamme mukaisesti jokainen metsähallituslainen ansaitsee hyvää toisiamme arvostavaa johtamista.  

Toivomme sinulta kokemusta johtamistyöstä ja johtoryhmätyöskentelystä sekä erilaisten sidosryhmien kanssa työskentelystä. Lisäksi sinulla on näyttöjä onnistuneesta liiketoiminnan johtamisesta. Asiakaslähtöisyys on toimintasi keskiössä.   

Aikaisempi työkokemus maankäyttösektorin erilaisten tarpeiden yhteensovittamisesta ja hankekokonaisuuksien kaupallistamisesta antavat sinulle hyvät valmiudet tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Ymmärrys kaavoituksesta, alueidenkäytön luvittamisesta ja biotaloudesta ovat myös eduksesi haettavassa tehtävässä. Arvostamme myös johtamiskokemusta uusiutuvan energian hankkeiden parissa. 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kykenet työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Kiinteistökehityksen johtajana pääset mahdollistamaan omalta osaltasi vihreää siirtymää ja Suomen tavoitetta kohti hiilineutraaliutta. Kiinteistökehityksessä on hyvä yhteishenki ja henkilöstötutkimuksessa on korostunut korkea työn merkityksellisyyden kokemus. Työskentelemme joustavasti monityöpaikkamallilla lähi- ja etätyön yhdistäen. Toimipaikkanasi toimii jokin Metsähallituksen keskeisistä toimipaikoista.  

Suoritamme alkuvaiheen haastatteluja jo hakuvaiheen aikana, joten täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.5.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.  

Lisätietoja tehtävästä antavat pääjohtaja Juha Niemelä p.  050 500 3681 (parhaiten tavoitettavissa ke 8.5 klo 13-15, to 16.5 klo 14-16 ja ti 21.5 klo 9-10) sekä henkilöstöjohtaja Terhi Vires p. 040 831 9542 (parhaiten tav. pe 10.5 klo 13-15, pe 17.5 klo 13-15 ja pe 24.5 klo 10-11). 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä MPS Career Oy:n kanssa.  

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi