Barona Oy

Restel Avoin Hakemus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.12.2024, 23:59
  • 31.12.2024, 23:59

Restel Avoin Hakemus

Restel Avoin Hakemus, 2 paikkaa, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Helsinki

Kiinnostaisiko työpaikka ravintola-alalla vauhdikkaassa ja monipuolisessa ympäristössä?

Restel etsii ja me Baronalla rekrytoimme jatkuvasti kokeneita osaajia sekä työuraansa vasta aloittelevia kykyjä.

Restelin monipuoliseen ravintolavalikoimaan kuuluu lukuisia ilta- ja ruokaravintoloita sekä pubeja, mm. Burger King, Taco Bell, Rax pizzabuffet, O’Learys, Wanha Mestari, Kaarle XII, Hemingway’s, Classic Pizza, Makaronitehdas -ravintolat sekä tapahtumaravintolat.

Jos et juuri nyt löydä etsimääsi työpaikkaa, jätäthän avoimen hakemuksen. Avoimia hakemuksia käsittelevät Barona Horecan rekrytoijat.

Kerrothan hakemuksellasi tarkemmin omasta osaamisestasi ja missä päin Suomea haluaisit työskennellä.

Restel on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Barona Horeca Oy
restel@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: