Barona Oy

KESÄTYÖ! Kokki Restelille kesäksi

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 28.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

KESÄTYÖ! Kokki Restelille kesäksi

KESÄTYÖ! Kokki Restelille kesäksi, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Helsinki

Etsimme innokasta ja osaavaa kokkia kesäkaudelle! Työtehtävät painottuvat pääsääntöisesti O’Learys Iso Omenaan, mutta tarpeen mukaan vuoroja voi olla tarjolla myös muissa pääkaupunkiseudun Restel-ravintoloissa, kuten Ravintola Centralissa, Bastion Bistrossa ja Mestaritallilla.

Kiinnostuitko?

Työsuhde on määräaikainen, ja tulet työllistymään Baronan kirjoille, keskimääräisen vähimmäistuntimääräsi ollessa noin 90 tuntia kolmessa viikossa. Pääasialliset vuorosi teet Iso Omenan O’Learys-ravintolassa. Ravintola sijaitsee Espoon Matinkylässä, metroreitin varrella. Kesän kiireet saattavat kuitenkin viedä sinua muutamaan vuoroon myös Helsingissä sijaitseviin Restel-ruokaravintoloihin. Kyseessä on vuorotyö, ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 9 – 22 välille.

Työ sisältää sekä lounas- että à la carte -vuoroa. Toivomme sinulta joustavuutta, energisyyttä sekä tiimipelaamisen jaloa taitoa. Tehtävä edellyttää kokin pätevyyttä, työkokemusta, täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia. Toivomme, että pääset aloittamaan kesän kanssamme 1.6.2024 ja lopettelemaan kesää kanssamme 31.8.2024.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Sanna Aro-Rantanen
restel@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: