Barona Oy

Elintarviketeollisuuden osaajia Uudellemaalle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.06.2024, 23:59
  • 07.06.2024, 23:59

Elintarviketeollisuuden osaajia Uudellemaalle

Elintarviketeollisuuden osaajia Uudellemaalle, 5 paikkaa, Barona Oy, Barona Flexible Industries Oy, Helsinki

Hei sinä elintarviketyöntekijä, tuotantotyöntekijä, prosessinhoitaja, työnjohtaja tai muu elintarviketeollisuuden osaaja! Elintarviketeollisuudessa on monia erilaisia tehtäviä, ja etsimme sinua joukkoomme tulevaisuuden avoimiin paikkoihin, Uudellamaalla!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ elintarviketeollisuudessa olisi ihanteellisin juuri sinulle ja minkälaisessa roolissa kokisit parhaiten viihtyväsi? Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin?

Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän!

Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan perustehtävistä, kuten tuotteiden valmistuksesta, laaduntarkkailusta tai pakkauksesta, vaativimpiin rooleihin. Tehtävät vaihtelevat kevyestä erittäin fyysisiin, ja työskentelylämpötilat vaihtelevat +4 asteesta huoneenlämpöön.

Hygieniapassi on pakollinen kaikissa elintarviketeollisuuden tehtävissä, joten olethan valmis sen suorittamaan ennen työn aloitusta, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Kielivaatimuksena on monessa roolissa sujuva suomen kieli mm. perehdytyksen, turvallisuusohjeistuksen ja dokumentoinnin vuoksi.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Uudellamaalla, kuten Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Järvenpäässä, Hyvinkäällä jne.

Jätä hakemuksesi ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Joni Martikainen
joni.martikainen@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: