Attendo Oy

Sairaanhoitaja rekrybonuksella, Attendo Rantala

  • Sijainti Muurame
  • Julkaistu 30.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 23:59
  • 17.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja rekrybonuksella, Attendo Rantala

Sairaanhoitaja rekrybonuksella, Attendo Rantala, Attendo Oy, Muurame

Miltä kuulostaisi merkityksellinen ja ihmisläheinen sairaanhoitajan työ ikäihmisten parissa?

Täällä kirjoittelee Attendo Rantalan johtaja Irene Perttula! Etsin tiimiimme sitoutunutta, sydämmellistä ja vastuullista sairaanhoitajaa.

Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Työ on pääosin arkityötä, mutta saat halutessasi työskennellä myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa.

Maksamme työsuhteeseen valitulle hoitajalle 3000 euron suuruisen bonuksen. Ensimmäisen 1000 euroa saat työskenneltyäsi kanssamme kuusi kuukautta, toinen erä 2000 euroa maksetaan vuoden työskentelyn jälkeen. Bonusraha on verotettavaa tuloa.

Olisitko sinä tuleva tiimimme jäsen?

Sairaanhoitajat ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys. Olethan tiimityöskentelijä, joka arvostaa ja ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Pystyt myös itsenäisiin päätöksiin ja voit toimia ammatillisena tukena lähihoitajille.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

– Sairaanhoitajan koulutus

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

– Hygieniapassi, tai valmius sen suorittamiseen kolmen kuukauden kuluessa työsuhteen aloittamisesta

Odotamme sinulta paljon, joten sinä voit odottaa myös meiltä seuraavia asioita:

– Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Meillä voit kouluttautua esim. muistihoitajaksi, saattohoitajaksi tai tehdä geriatrisen osaamisen koulutuskokonaisuuden oppisopimuksella.

– Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.

– Huolehdimme, että voit tehdä työtäsi mahdollisimman ergonomisesti.

– Uskomme, että tulet viihtymään työpaikallasi, sillä Attendo-kotimme ovat huippuluokkaa: kalusteemme ovat laadukkaita, tilat valoisia ja sisustukset yksilöllisiä sekä kodikkaita. Meillä huolehditaan myös viheraluesuunnittelusta ja pihanäkymien viihtyisyydestä.

– Varmistamme, että yksikön johtaja ja tiimiesihenkilö tukevat sinua ja auttavat jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

– Tyky-päivät ja ilmainen kahvi/tee töissä

– Kattava työterveys

– Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

– Henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa etuja usealle eri palveluntuottajalle

– Työsuhdematkalippu

Työsuhteen ehdoissa ja palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.
Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Lähetäthän hakemuksesi 17.5.2024 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?
Vastaan mielelläni!

Terveisin, Armi Irene Perttula (armi.perttula@attendo.fi tai p. 044-4943 400) tai tiimivastaava Karoliina Ahtiainen (karoliina.ahtiainen@attendo.fi tai p. 041-7322 452).

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: