Attendo Oy

Ohjaaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen, Attendo Tä

  • Sijainti Hämeenkyrö
  • Julkaistu 26.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Ohjaaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen, Attendo Tä

Ohjaaja vuorotteluvapaan sijaisuuteen, Attendo Tä, Attendo Oy, Hämeenkyrö

Kiinnostaisiko sinua vuorotteluvapaan sijaisuus? Meidän pieni kodinomainen yksikkömme etsii kenties juuri sinua mukaan joukkoomme. Miltä kuulostaisi, jos työpäiväsi voisi sisältää seuraavia asioita: grillinuotiolla oleskelua, bingoa, toivelauluja yhdessä asukkaiden kanssa, askartelua tai retkillä käyntiä. Meillä pääset rakentamaan omaa työpäivääsi myös omien kiinnostuksen ja vahvuuksien pohjalta.

Etsimme ohjaajaa (lähihoitajaa)vuorotteluvapaan sijaisuuteen 5.8.2024 alkaen.

Moikka!

Attendo Tähdestä Marika kirjoittelee, olen täällä yksikön johtajana ja mahdollisesti sinunkin tuleva esihenkilö. Toivoisin sinun olevan innostunut ja kiinnostunut työskentelemään mielenterveys- ja päihdepuolen asukkaiden kanssa. Meille hyvä perehdytys on sydämen asia, johon meillä panostetaan. Meidän yksikköä kuvaa hyvin sanat avoin- ja keskusteleva ilmapiiri.

Attendo Tähti tarjoaa kodin 15 mielenterveyskuntoutujalle. Tavoitteena on osallistuttaa ja motivoida asukkaita omaan kokonaisvaltaiseen toipumiseen ja löytää ratkaisuja arkielämän hallinnassa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Tällä hetkellä asukkaat ovat melko iäkkäitä ja tarvitsevat monenlaista apua arjessaan.

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

– Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)

– Ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi työvoimatoimistoon

– Lääkeluvat (mahdollisuus suorittaa ne työsuhteen alettua)

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

– Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä

– Työterveyshuolto Pihlajalinna

– Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.

– Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 15.5.2024 mennessä sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, niin vastaan niihin mielelläni.

Ystävällisin terveisin, Marika Rajasalo

044-49 41 600 / marika.rajasalo@attendo.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Marika Rajasalo, marika.rajasalo@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: