Anora Group Oyj

Vuorotteluvapaan sijainen Anoran Rajamäen logistiikkakeskukseen

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 07.05.2024, 14:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Vuorotteluvapaan sijainen Anoran Rajamäen logistiikkakeskukseen

Anoran Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Anora toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. Rajamäellä työskentelee noin 230 anoralaista monipuolisissa tehtävissä ja työtä tehdään vuoroissa. Tehtaan vuosituotanto on yli 60 miljoonaa litraa.

Haemme Rajamäen tehtaalle vuorotteluvapaan sijaista

Logistiikkatyöntekijä

Logistiikkatyöntekijän tehtäviin kuuluu puheohjattu keräys sekä mahdollisesti myös trukki- ja käsinpakkaustyöt. Trukinajotaito sekä aiempi työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus katsotaan eduksi. 

Odotamme hakijoilta huolellista, järjestelmällistä sekä ripeäotteista työtapaa. Sinulta löytyy hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot. Olet oma-aloitteinen ja asenteesi on positiivinen, sinulta löytyy meille sopivaa reipasta otetta. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, sillä työ on vaativaa ja sisältää paljon käsin tehtäviä nostoja. Tehtävässä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä sekä valmiutta vuorotyöhön.

Me puolestamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Meillä saat mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät, joihin varmistamme hyvän perehdytyksen. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. laajoilla työterveyshuollon palveluilla sekä ePassi- ja lounasedulla. Vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, työhyvinvointia, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua.  

Yllämainitussa työtehtävän palkkauksessa noudatamme voimassa olevia työehtosopimuksia (ETL-SEL) ja lisäksi meidän palkitsemismallilla sekä omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksella voit vaikuttaa omaan ansiotasoosi. 

Vuorotteluvapaan sijaisuus on ajalla 10.6.2024 – 6.12.2024

Vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, työhyvinvointia, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen anoralainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Tule osaksi meidän mukavaa työporukkaa ja täytä sähköinen hakemuslomake viimeistään 20.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Anora on johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa sekä vastuullisuuden edelläkävijä alallamme maailmanlaajuisesti.

Anorassa kiteytyvät Pohjoismaiden parhaat puolet: luonnonläheisyys, toisten ja ympäristömme kunnioitus, rehellisyys, konstailemattomuus ja avoimuus yhdistettynä palavaan haluun innovoida ja tutkia maailmaa. Kahden tasavertaisen yhtiön yhdistymisen myötä syntynyt Anora tuo meidät yhteen ja tarjoaa inspiroivan tien kohti tulevaa.

Anora on brändiyhtiö, jonka avaintuotemerkeillä on keskeinen merkitys yhtiön strategiassa. Anoran omilla brändeillä, kuten Koskenkorva, Linie, O.P. Anderson, Skagerrak, Chill Out, Ruby Zin, Blossa, Wongraven ja Falling Feather, on vahva markkina-asema ja monilla pitkä historia vaalittavanaan Pohjoismaissa. Toimintaamme kuuluvat myös maailmanluokan teolliset toiminnot tislauksessa, pullotuksessa ja logistiikkapalveluissa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Saksassa.

Pyrimme edistämään arvojemme mukaista toimintaa, turvallisuutta, osallistavaa, monimuotoista ja tasapuolista työkulttuuria, jossa nykyiset ja tulevat työntekijämme voivat tulla töihin sellaisena kuin ovat.  

  

Osaamisalue: