Amiko Tampere Oy

E-kortillinen nosturi/vaihtolava-auton kuljettaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.05.2024, 23:59
  • 22.05.2024, 23:59

E-kortillinen nosturi/vaihtolava-auton kuljettaja

E-kortillinen nosturi/vaihtolava-auton kuljettaja, Amiko Tampere Oy, Tampere

Haemme kokenutta E-KORTILLISTA NOSTURI/VAIHTOLA-AUTON KULJETTAJAA Tampereen alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi ajat nosturivaihtolavayhdistelmää, kuljettaen esimerkiksi henkilönostimia tai raskasta kalustoa. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vaijerilla varustetusta vaihtolava-autonkuljettajan työstä. Sekä erilaisten koneiden ajotaitoa.

Työ on nopeatempoista ja tilanteet saattavat olla nopeastikin vaihtua, joten hakijalta odotetaan joustavuutta työaikoihin. Sinulla on sujuva suomen kielen taito sekä olet sosiaalinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen ja työhön tarttuva. Sinulta löyty taskustasi sekä e-kortti, ammattipätevyys että digipiirturikortti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työskentelet ensimmäiset 6 kk:tta Amikon kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon.

Palkkaus Infra-alan Tes:n mukaan, huomiomme aikaisemman kokemuksen.

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Johanna Laurila, 050 3780432
johanna.laurila@amiko.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: