AiCan - Happy People Oy

Kokki Himos Hotellille Jämsään

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Kokki Himos Hotellille Jämsään

Kokki Himos Hotellille Jämsään, AiCan – Happy People Oy, Jämsä

Etsimme Himokselle a la carte taitoista kokkia!
Himos tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Kesällä se on isojen festivaalien sykkivä tapahtumakeskus ja talvella yksi eteläisen Suomen parhaita ja tunnetuimpia laskettelupaikkoja. Himoksen mäeltä löytyy ulkoilmaelämysten lisäksi Areena, jossa järjestetään tunnettujen artistien keikkoja lähes joka viikonloppu sekä uusi Willi Länsi-huvikeskus joka palvelee joka päivä. Himos Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden alla kaikkien alueen palveluiden tuntumassa.

Hotellin ravintola Tupa tarjoilee päivittäin aamiaista majoittujille ja iltaisin maistuvia a la carte-annoksia sekä pizzaa. Monet erilaiset tapahtumat vaativat myös erilaisia ruokailujärjestelyjä, joten välillä tehdään isoja buffia ulos telttoihin tai pienempiä tunnelmallisia kattauksia kynttilänvaloon sisätiloihin.

Etsimme Himokselle a la carte taitoista kokkia ravintola Tupaan. Sinulla tulisi olla jo useamman vuoden verran työkokemusta a la carte-keittiöstä ja kokemus hotellimaailmasta on plussaa. Pärjäät hyvin kiireessä ja hymysi pysyy leveänä monien muuttujien keskellä. Jos repustasi löytyy seikkailumieltä ja aurinkoista asennetta, laita hakemusta tulemaan.

Tarjoamme ympärivuotisen, toistaiseksi voimassa olevan työn ja täydet työtunnit 112,5h / 3vkoa. Palkka on sovittavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan, mutta vähintään Marava-TES:n mukainen. Työn aloitus on sovittavissa, mutta viimeistään elo-syyskuussa.

Paikat täytetään heti oikean tekijän löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti tänään!

Lisätietoja heidi@aican.fi

AiCan Happy People – tosissaan, mutta ei vakavasti!

Rautainen ammattilainen tai loistavan asenteen omaava tulevaisuuden tähti:

Tervetuloa Happy Peoplen tiimiin!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:yli 5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Heidi Turunen, heidi@aican.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: