Wirestaff Oy

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Hook

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 20.05.2024, 9:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Keittiön vuoropäällikkö, Ravintola Hook

Oletko jämäkkä, aikaansaava ja hyvän työetiikan omaava keittiöammattilainen? Onko sinulla esimiestaustaa tai halua kehittyä huippuesimieheksi? Voit olla etsimme uusi KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ Ravintola Hookiin Jyväskylän sydämeen.

Wings-kulttuuri on rantautunut Suomeen jäädäkseen ja Hook on scenessä aivan kärkikastissa. Luotettava työnantaja ja hyvä porukka tekevät Hookista halutun työpaikan.

Keittiön vuoropäällikkönä toimit keittiöpäällikön oikeana kätenä ja johdat määrätietoisesti keittiön työtä yhdessä keittiöpäällikön kanssa. Pääset myös valitsemaan ja kouluttamaan keittiön tiimiä. Hookissa on erittäin tärkeää, että ravintolassa työskentelee yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Sinun ei tarvitse olla MasterChef-tason kokki, vaan tärkeintä on rautainen ”hommat hoituu” asenne, palava halu päästä uralla eteenpäin ja aito halu kehittyä esimiehenä ravintola-alalla.

Kirsikkana kakun päällä, hommaan ei tarvitse lähteä TES:n palkalla, vaan palkka neuvotellaan osaamisesi perusteella siten, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä!

 Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta esimiestyöstä tai halu kehittyä tulevaisuuden tähdeksi
  • Joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja sopeutumiskykyä
  • Hyvää ja aikaansaavaa asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta tehtävässä pärjäät myös itseoppineena ammattilaisena

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemus pikaisesti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/27429091, niin olemme pian yhteydessä! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja:
Nicolas Hakkarainen
040 547 1719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.