A-klinikka oy

Kesätöihin sairaanhoitajaksi

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 15.01.2024, 8:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätöihin sairaanhoitajaksi

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.    

Haemme nyt sairaanhoitajaa Huumehoidon avopalveluihin Tampereelle kesälle 2024.

Työsuhde sijoittuu 1.5.2024-31.8.2024 väliselle ajalle sopimuksen mukaan. 

Huumehoidon avopalveluiden yksiköt tuottavat anonyymia terveysneuvontatoimintaa, huumausainekäyttäjien matalakynnyksistä avopalvelua ja opioidikorvaushoidon palvelua Pirkanmaan alueen asukkaille. Maksusitoumuksella asiakkaita voi tulla myös muualta. Asiakkaille tarjotaan mahdollisen lääkkeellisen tuen lisäksi ryhmä- ja yhteisötoimintaa sekä yksilökeskusteluja.

Sairaanhoitajan tehtävä

Sairaanhoitajan tehtävät keskittyvät vahvasti opioidikorvaushoidon lääkehoidon toteuttamiseen, yhteistyöhön yksikön lääkärin kanssa sekä asiakkaiden omatyöntekijänä toimimiseen. Osallistut asiakkaiden hoitosuunnitelmien tekoon, verkostopalavereihin ja hoidon etenemisen tukemiseen.

Hakijalta odotamme

  • Sairaanhoitajan AMK-tutkinto
  • Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat
  • Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja 
  • Aiempi työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme 

Liity moniammatilliseen tiimiimme kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi. Saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mukavat työkaverit. Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta. 

Lisätiedot ja hakemukset 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marianne Mäkinen, p. 045 636 4495, marianne.makinen@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Tutustu toimintaamme tarkemmin: K-klinikka Tampere

Osaamisalue: