RTK-Palvelu Oy

Siivouksen työnjohto, Lappeenranta

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 04.10.2022, 13:00
  • Suljettu 20.10.2022, 9:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivouksen työnjohto, Lappeenranta

Oletko siivousalan ammattilainen valmiina vastuulliseen rooliin siivouskohteiden operatiivisen toiminnan vetämisessä?
 
Vahvistamme Lappeenrannan yksikköämme useilla SIIVOUKSEN TYÖNJOHTAJILLA!

Tehtävänkuva ja odotukset 

Etsimme osaajia eri tasoisiin työnjohtotehtäviin monipuolisiin siivouskohteisiin. Tehtävänkuva ja sijoituspaikka arvioidaan osaamisesi ja aiempi kokemuksesi pohjalta. Voit siis olla jo pidempään esimies- tai ohjaustehtävissä toiminut tekijä tai seuraavaa askelta kiinteistöpalvelualalla etsivä, oppimishalukas ja vastuuntuntoinen osaaja. 

Tehtävissä tulet toimimaan tiiviisti sinulle nimettyjen kohteiden tiimin kanssa sekä asiakasrajapinnassa. Tehtävänkuvastasi riippuen osallistut päivittäisessä työssäsi kohteiden operatiivisen toiminnan sujuvuuden varmistamiseen mm. työntekijöiden perehdytyksen, tarviketilausten ja työvuorosuunnittelun muodossa. 

Siivouksen työnjohdon tehtävissä menestyäksesi tulee sinulla olla jo vahva ymmärrys siivousalan tehtävistä, paineensietokykyä ja valmiudet nopeaan päätöksentekoon, Työntekijöiden kanssa kommunikoinnin toivomme onnistuvan sinulta tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti on vaatimus. 

Työsuhde 

Työsuhteet solmitaan vakituisina ja kokoaikaisina ja alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteissa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on erillisen sopimuksen mukaan. 

Mitä tarjoamme? 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut. 

 

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.