Eltel Networks Pohjoinen Oy

Voimalaitoksen käyttäjiä

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 27.07.2022, 9:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Voimalaitoksen käyttäjiä

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. 

Eltel Networks Pohjoinen hakee VOIMALAITOKSEN KÄYTTÄJIÄ 3-vuorotyöhön Kajaaniin, vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2022.

Työtehtäviin kuuluu voimalaitosten valvonta- ja käyttötehtävät sekä ylläpidolliset työt asiakkaamme voimalaitoksella.  

Hakijalla tulee olla hyvä asiakaspalveluasenne ja oma-aloitteinen työote. Sopiva koulutus tehtävään on esimerkiksi prosessinhoitajan tai laitosmiehen koulutus. Katsomme eduksi työkokemuksen voimalaitoksista sekä niiden käytöstä ja ylläpidosta. Tehtävään voidaan palkata myös oppisopimuksella tai vastavalmistunut opiskelija.

Eduksi katsomme myös automaatiojärjestelmien tuntemuksen. Työtehtävä edellyttää soveltuvuutta jatkuvaan 3-vuorotyöhön.  

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan alansa arvostetussa yhtiössä, mukavat työkaverit ja perehdytyksen tehtäviisi. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan! 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.8.2022 aikana alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimipäällikkö Pasi Vimpari numerosta 040 311 4311.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue: ,

Eltel Networks Pohjoinen Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.