RTK-Palvelu Oy

Avainasiakaspäällikkö

  • Sijainti Pohjois-Savo, Kainuu
  • Julkaistu 23.04.2024, 14:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avainasiakaspäällikkö

 

Tuntuuko sinusta, että kiinteistöpalvelualan maailma on sinun elementtisi ja olet valmis palvelemaan asiakkaitamme niin sydämelläsi kuin taidollasi?

Etsimme nyt innostusta säteilevää ja elämään positiivisesti suhtautuvaa Avainasiakaspäällikköä loistotiimiin Savon ja Kainuun alueelle.

Me RTK-Palvelulla haluamme luoda suomalaista huippuammattilaisten tiimiä, joka tarjoaa unohtumattoman asiakaskokemuksen ansiosta mahdollisuutta keskittyä olennaiseen. Asiakaslähtöisyys, luottamus, tuloksellisuus ja jatkuva kehittyminen ovat meille sydämenasioita ja toivomme, että jaat nämä arvot kanssamme.

Mitä sinä saat meiltä? 

Pääset toimimaan keskeisessä roolissa sekä olemassa olevien asiakkaidemme palvelun parissa että uusasiakashankinnassa. Työsi kattaa niin paikalliset kuin valtakunnalliset asiakkaat. Palvelusalkkuusi kuuluu kaikki toimialamme: siivous-, kiinteistöhuolto-, tekniset- ja teolliset palvelut sekä soveltuvin osin kulunhallintapalvelut sekä projektinjohto- ja rakennuttaminen. Saat mahdollisuuden toimia itsenäisesti, mutta et jää yksin – tukea saat niin kaupalliseen organisaatioon kuuluvalta palvelukeskukselta kuin koko organisaatioltamme.

Mitä me odotamme sinulta? 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta alalta ja näyttöä sekä myyntitaidoista että asiakaskokemuksen kehittämisestä. Kykenet viemään läpi useita tarjousprojekteja samanaikaisesti ja säilytät ammattimaisesti tarkkuutesi ja organisaatiokykysi myös paineen alla. Yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena odotamme sinulta positiivista asennetta ja valmiutta tiimityöhön.

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti!

Täytäthän hakemuksen 12.5.2024 mennessä ja lisäät hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 12.00–15.00 Timo Riissanen numerosta: 045 231 2399 tai timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae nyt tai vinkkaa kaverillesi, toimi kuitenkin pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue: , , , ,

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.