WorkPower Oy

Rakennusaputyöntekijä Kesätyö 2024

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Rakennusaputyöntekijä Kesätyö 2024

Rakennusaputyöntekijä Kesätyö 2024, 5 paikkaa, WorkPower Oy, Vantaa

Kesätöihin rakennusaputyöntekijäksi!

Kiinnostaako sinua rakennusalan työt? Kaipaatko kesätyöhön vipinää ja vaihtelua? Etsimme rohkeita työhön tarttujia ja raksasta innostuneita rakennusaputyöntekijöitä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella toimiville asiakkaillemme kesän 2024 ajaksi!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia rakennusalan avustavia tehtäviä:
kantotöitä, siivous- ja raivaustöitä, haalausta sekä erilaisia purkutöitä. Myös oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus päästä avustamaan kokeneempia rakennustyöntekijöitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Tämän homman avain on asenne! Eli reipas ote työntekoon, halu oppia ja tehdä työt huolella alusta loppuun. Aiempi kokemus tai opinnot rakennusalalta ovat plussaa, mutta hommiin pääsee vasta-alkajanakin. Tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itsesi likoon työmaalla. Se mitä työ kuitenkin edellyttää on:

      Täysi-ikäisyys
      Suomen kielen taito
      Työturvallisuuskortti
      Valmius tehdä fyysistä työtä

Työnkuvaus:

Työpäivät sijoittuvat lähtökohtaisesti arkipäiviin ja klo. 7-15.30 välille. Työtä tehdään vaihtelevissa työmaakohteissa, joten toivomme hakijalta valmiutta liikkua eri työmaiden välillä. Mutta! Sehän on sinulle oiva mahdollisuus päästä tutustumaan eri työmaihin ja niiden tarjoamiin työmahdollisuuksiin! Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa ja helpottaa liikkumista työmaille.

Tarjoamme sinulle:

Meillä työskennellessä saat loistavan mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja kartuttaa lisää kokemusta. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan – rakennusaputyöntekijöillä yleisesti 11,72?/h – 13,20?/h, hyvät työvarusteet sekä aurinkoisen ja auttavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle!

Hakuprosessi:

Joko haluat hommiin, jossa tehdään, eikä vain meinata? Pistä tuulemaan ja laita rohkeasti hakemusta! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Aloituksen voimme sopia joustavasti esimerkiksi koulun päättymisesi mukaan kevään ja kesän 2024 aikana. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä:
Nina Dansk, HR-koordinaattori
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, rakennusala, rakennustyö, raksa, rakennusaputyöntekijä, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Leena Silvenius HR Trainee
leena.silvenius@workpower.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: