WorkPower Oy

Kotisiivooja Lohjan ja Vihdin alueelle

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Kotisiivooja Lohjan ja Vihdin alueelle

Kotisiivooja Lohjan ja Vihdin alueelle, 2 paikkaa, WorkPower Oy, Lohja

Oletko kokenut siivooja, jolle työpaikan vaihto on ajankohtaista? Haluatko työn, jossa pääset helpottamaan asiakkaiden arkea, sekä näkemään työsi jäljen? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokenutta kotisiivoojaa työskentelemään Lohjan ja Lohjan lähiseutujen kuten Vihdin ja Nummelan alueilla. Työn aloitus mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset osaksi helposti lähestyttävää ja mukavaa tiimiä, joka siivoaa noin sadassa eri kodissa. Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa yksityiskotien siivoamista. Töitä on tarjolla jopa viitenä päivänä viikossa, mutta myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut pitkäaikaisesta työskentelystä.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä. Työajoista voidaan neuvotella, mutta työskentely tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikoina eli noin klo 8-17 välillä arkipäivisin ma-pe. Työtä tehdään usein pareittain toisen siivoojan kanssa, mutta välillä myös yksin.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla B-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Auton saa käyttöön asiakasyritykseltämme ja sillä liikutaan yksin tai työparin kanssa. Koska töitä tehdään toisinaan pareittain, arvostamme tiimityöskentelytaitoja, vuorovaikutustaitoja ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta siivoamisesta.

Arvostamme tunnollista, luotettavaa ja ahkeraa siivoojaa, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä asioita. Kaikenlainen aiempi kokemus kotisiivouksesta katsotaan eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto!

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia ja päivät menevät hujauksessa! Saat asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Lisäksi pääset näkemään työsi jäljen, sekä luomaan asiakkaille helpottuneen tunteen, kun he pääsevät puhtaaseen ja siistiin kotiin.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työn aloitukseen kuulu hyvä perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aikaisintaan aloittaa. Voit esittää myös tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala
miia.kulmala@workpower.fi

Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, n. 7,5h
Yhteystiedot:HR-konsultti Miia Kulmala
p. 044 740 0024
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: