WorkPower Oy

Huoltoasentaja JCDecaux Finland Oy, KESÄTYÖ 2024

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Huoltoasentaja JCDecaux Finland Oy, KESÄTYÖ 2024

Huoltoasentaja JCDecaux Finland Oy, KESÄTYÖ 2024, 2 paikkaa, WorkPower Oy, Helsinki

Kiinnostaisiko monipuolinen kesätyö huoltoasentajana? Haluaisitko liikkuvan työn mielenkiintoisten asennustöiden parista?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme JCDecaux Finland Oy:lle kahta reipasta ja ahkeraa huoltoasentajaa kesälle 2024. Töitä on tarjolla toukokuun lopusta elokuun loppuun. Aloitus- ja lopetusajankohdassa on joustavuutta ja niistä sovitaan valittujen työntekijöiden kanssa erikseen.

JCDecaux on maailmanlaajuinen perheyritys, joka on ollut mukana kehittämässä ulkomainontaa yli 50 vuoden ajan. He elävöittävät kaupunkien keskustoja tarjoamalla kaupunkilaisille valoa, suojaa, palvelua ja keskusteluyhteyden brändien kanssa.

Yrityksenä JCDecaux on perhemäinen työyhteisö, jota ajaa eteenpäin halu uudistaa alaa ja omaa tekemistänsä. Uudistaminen vaatiikin muutosrohkeutta niin koko organisaatiolta kuin yksilöiltäkin. Tekemistä ohjaavat vahvat arvot: intohimo, läheisyys ja vastuullisuus.

Työpäiväsi

Työpäiväsi alkavat yrityksen pääkallopaikalta Herttoniemestä, jossa perehdyt tulevan työpäivän tehtäviin työkalenterin läpikäynnillä ja huolehdit työaikojen kirjauksesta. Sieltä päiväsi jatkuu asennustöiden pariin pääkaupunkiseudun alueelle, jossa rakennat uusia bussipysäkkikatoksia, mainostauluja ja muita kadunkalusteita. Asennustehtävien lisäksi työtehtäviisi kuuluvat kadunkalusteiden huoltotyöt kuten lasien vaihtaminen ja muut korjaustyöt. Eduksesi tässä työssä tulevat hyvät käden taidot, ongelmanratkaisukyky sekä säänkestävä työmotivaatio. Työtä tehdään kohteen koosta riippuen joko pareittain tai itsenäisesti ja liikkuvassa työssä käytössäsi on huoltoauto. Viikoittainen työaikasi on 37,5h ja työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7-15.

Arvostamme

      Kokemusta asennus- tai korjaustöistä
      Perustyökalujen hallintaa (mm. jakoavain, porakone, vatupassi)
      Reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa
      B-ajokorttia
      Perusosaamista MS Office ohjelmista

Mitä tarjoamme?

JCDecaux Finland Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa huoltoasentajan tehtävissä mukavassa työporukassa. Työn alkaessa saat työtehtäviisi sekä yrityksen toimintatapoihin kattavan perehdytyksen. Arvostetun ja reilun työnantajan ohella tukenasi on yhteen hiileen puhaltava työporukka, joka koostuu osaavista työntekijöistä ja kollegoista sekä kannustavista esimiehistä.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko tässä sinulle sopiva työ kesäksi? Hienoa! Jätä hakemuksesi meille suoraan kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990

avainsanat: välineasentaja, asentaja, huoltoasentaja, välinehuoltaja kesätyö 2024, kesätyö

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Toukokuun lopussa-kesäkuun alussa
Työn kesto:3 – 6 kk, Vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: