WorkPower Oy

CNC-Puuseppä Hoviportaille (sijaisuus)

  • Sijainti Kangasniemi
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

CNC-Puuseppä Hoviportaille (sijaisuus)

CNC-Puuseppä Hoviportaille (sijaisuus), WorkPower Oy, Kangasniemi

Haemme CNC-Puuseppää vanhempainvapaan sijaiseksi (toukokuu-elokuu)

Etsimme taitavaa ja motivoitunutta CNC-puuseppää asiakkalleemme Hoviportaille määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi toukokuusta elokuuhun. Tässä roolissa pääset osallistumaan mittatilaustyönä valmistettavien puuportaiden tuotantoprosessiin. Asiakasyritykseen voit tutustua tarkemmin tästä linkistä. https://www.hoviportaat.fi/

Tehtävän kuvaus: Tehtäviisi kuuluu koneistettavien aihioiden valmistelu ja CNC-koneistus. Osallistut myös tuotannon eri vaiheisiin, kuten osien pyöristykseen, hiontaan ja muodonajoon puuntyöstökoneilla. Lisäksi vastaat puuosien yhteenliitoksista ja valmiiden osien pakkaamisesta.

Mitä odotamme: Odotamme sinulta hyvää kädentaitoa ja halua kehittää osaamista. Sinulla tulisi olla kykyä huolelliseen ja monipuoliseen työskentelyyn, kuvanlukutaitoa ja yhteistyökykyä. Toivomme sinulla olevan kokemusta puuntyöstökoneiden käytöstä, aikaisempaa kokemusta puutyöstä ja intoa laadukkaan työn tekemiseen. Toivomme sinulta kykyä suunnitella ja organisoida työtehtäväsi tehokkaasti. Työkokemus puusepänteollisuudesta ja kokemus CNC-koneistuksesta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa ammattitaitoisen ja tukevan tiimin kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä alasi ammattilaisena.

Odotamme innolla hakemustasi! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille. Tarkemmat tiedot haastatteluprosessista ja työtehtävistä käydään läpi valintaprosessin aikana.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

Santeri Lahdelma

HR-konsultti

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Santeri Lahdelma 040 688 6545
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: