WorkPower Oy

Autollinen rakennusaputyöntekijä

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Autollinen rakennusaputyöntekijä

Autollinen rakennusaputyöntekijä, 3 paikkaa, WorkPower Oy, Tampere

Hei sinä autoileva rakennusalan tekijä! Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja innokkaan asenteen omaavia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen ja Pirkanmaan alueella sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevia rakennusaputyöntekijän tehtäviä oman osaamisesi mukaan – tyypillisiä työtehtäviä on esimerkiksi erilaiset kanto – ja raivaushommat ja monipuoliset työmaan yleiset ylläpitotehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimällämme henkilöllä on intoa ja halua työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä – ja mikä parasta, tämän homman opit tekemällä! Etsimme henkilöitä, joilla on omatoiminen ja motivoitunut työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti https://tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/verkkokurssit/#da0511cd on kuitenkin edellytys työllistymiselle. Lisäksi tässä tehtävässä odotamme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja kerryttämään kokemusta rakennusalalta. Rakennusalalla työaika pääsääntöisesti ma-pe 7.00-15.30 ja palkan maksamme aina rakennusalan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,72 ?/h-13,20 ?/h + TES mukaiset lisät. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet ja saat myös iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Laita hakemusta pian tulemaan, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi!

Ira Martin, p. 040 6766383

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Mahdollisesti pidempään
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Ira Martin p. 0406766383
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: