Worknow Oy

Avoin hakemus: assistentin ja koordinaattorin teh

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.06.2024, 23:59
  • 30.06.2024, 23:59

Avoin hakemus: assistentin ja koordinaattorin teh

Avoin hakemus: assistentin ja koordinaattorin teh, Worknow Oy, Tampere

Avoin hakemus: assistentin ja koordinaattorin tehtäviin

Etsimme motivoituneita ja osaavia henkilöitä määräaikaisiin projekteihin, sijaisuuksiin tai pidempiaikaisiin tarpeisiin asiakasyrityksillemme. Meillä on tuleva tarve eri tukifunktioiden osaajille myynti-, osto ja hankinta-, logistiikka-, HR- ja talousorganisaatioihin. Työllistämme myös toimistoassistentteja ja johdon assistentteja. Työpaikan sijainti voi olla Pirkanmaalla ja muualla Suomessa.

Assistentin tai koordinaattorin roolissa odotamme sinulla olevan hyvät organisointi- ja ajanhallintataidot, viestintä- ja yhteistyötaidot sekä jatkuva halu oppia ja kehittyä uusissa tehtävissä. Joustavuus ja kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin katsotaan myös eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lähetä meille avoin hakemuksesi. Kerro mitä osaamista ja kokemusta sinulla on assistentin tai koordinaattorin tehtävistä ja mitä työtä haluaisit jatkossa tehdä. Tavoitteemme on löytää juuri sinulle sopiva rooli asiakasyrityksissämme tulevaisuudessa.

Haluatko jutella lisää? Soita Satu Kivekäs, p. 0452022445 tai lähetä hakemuksesi/ansioluettelosi. Meille hakeminen on nopeaa ja helppoa.

Worknow Oy – Osaajien yhdistäjä

Rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä yritysten että työnhakijoiden kanssa. Ainutlaatuisuutemme piilee hyviksi testatuissa toimintatavoissa läpinäkyvyyteen, viestintään ja liiketoimintaymmärrykseen liittyen. Se erottaa meidät kilpailijoista.

Työmme keskiössä on ihminen. Se, mitä teemme ja miten muita kohtelemme, kertoo, keitä olemme. Asiakkaamme arvostavat laadukasta työtämme ja tuloksia sekä kykyä saada asioita aikaan ripeästi (workNOW). Me teemme sen hymy huulilla.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Satu Kivekäs, satu.kivekas@worknow.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: