Wirestaff Oy

Astiahuoltaja, Lempäälän kunta

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 01.02.2014, 0:00
  • Suljettu 30.04.2024, 23:59

Astiahuoltaja, Lempäälän kunta

Oletko etsimämme tehokas ASTIAHUOLTAJA?

Wirestaff etsii astiahuoltajia työskentelemään Lempäälän kunnan kouluihin ja päiväkoteihin. Astiahuoltaja työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa 06-17 välillä. 
Voit tehdä satunnaista keikkaa tai työskennellä vakituisemmin, asiakkaan tarpeesta riippuen. Me tarjoamme työvuorot ja sinä päätät niiden määrän!

Astiahuoltajan tehtävänä on huolehtia, että puhtaita astioita riittää sekä ruokailijoille, että ruuan valmistamiseen. Oletko sinä siis etsimämme tehokas tiskaaja? Astiahuoltaja vastaa työpäivän aikana astiahuollosta sekä myös puhtaanapidosta.

Etsimämme työntekijä tekee työtä ahkeralla otteella ja viihtyy hektisessä keittiötyössä. Aikaisempaa kokemusta toivotaan, mutta tehtävään myös perehdytetään. Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista. Voit valita itsellesi sopivat työvuorot joustavasti esim.opiskeluiden tai toisen työn ohelle. Osaat viestiä selkeästi suomeksi suullisesti ja luet sujuvasti ohjeistuksia. 

Sinulta tulee löytyä hygieniapassi sekä rikosrekisteriote.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta, ahkeruutta ja positiivista asennetta.

Laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/10031924

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lisätietoja: 

Eeva Leppänen

044 719 1784

eeva.leppanen@wirestaff.fi

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.