Viisi Vuodenaikaa Oy

Päivätyö vammautuneen asiakkaan kotihoivaringissä

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Päivätyö vammautuneen asiakkaan kotihoivaringissä

Päivätyö vammautuneen asiakkaan kotihoivaringissä, Viisi Vuodenaikaa Oy, Espoo

Toimintamme nopean kasvun vuoksi etsimme nyt kotihoivapalveluita tarjoavaan yritykseemme uutta työntekijää, etenkin pitkäaikaisen asiakkaamme hoitorinkiin Espoossa.

Asiakas on pyörätuolilla liikkuva mies, joka tarvitsee apua kaikissa päivittäisissä toimissa ja aktiviteeteissa. Asiakkaan luona käy hoitaja joka päivä, 6-8 tunnin vuorossa. Vuoroja on tarjolla muutamia viikoittain. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään useammin, voit tehdä töitä myös muissa asiakaskohteissamme. Meillä kotona tapahtuva hoitotyö tapahtuu aina koko vuoron ajan samassa kohteessa, joten työtä ehtii tekemään laadukkaasti ja sydämellä. Meillä hoitotyö onkin kiireetöntä ja asiakaslähtöistä.

Etsimme tiimiin sitoutunutta, osaavaa ja aktiivista hoitajaa. Voit olla lähihoitaja tai opiskelujesi loppuvaiheessa (2/3 opinnoista suoritettu). Työ kohteessa edellyttää lääkelupia, mutta ne voi suorittaa kauttamme työsuhteen alkaessa. Työn luonteen vuoksi on ehdottoman tärkeää, että työnteko onnistuu suomeksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Perehdytämme sinut työhön hyvin, ja tukenasi on koko ajan aktiivinen ja huumorintajuinen työyhteisömme, sekä koko esihenkilötiimimme tuki.

Palkkaus neuvoteltavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 0.0-40.0 tuntia viikossa
Hakemus:Lähetäthän CV:si saatekirjeineen sähköpostitse osoitteeseen

info@viisivuodenaikaa.com

Yhteystiedot:Feiring, Henni, henni@viisivuodenaikaa.com, 0503213543
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: