Vihreä liitto r.p.

Vaalityöntekijä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 23:59
  • 23.05.2024, 23:59

Vaalityöntekijä

Vaalityöntekijä, 3 paikkaa, Vihreä liitto r.p., Vihreät, Helsinki

## Kaksi vaalityöntekijää Uudenmaan Vihreille ##

Tehtävässä pääset toteuttamaan Vihreiden vaalikampanjoita (aluevaalit ja kuntavaalit) Uudellamaalla toiminnanjohtajan työtoverina yhdessä puolueen luottamustoimijoiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Vastaat osaltasi vaaleihin liittyvien koulutusten ja tapahtumien järjestämisestä sekä ehdokashankinnasta ja kampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös viestintää sekä järjestöjen, ehdokkaiden ja vapaaehtoisten neuvontaa ja tukemista. Oleellinen osa työnkuvaa on alueellisen ehdokas- ja vaalityöryhmän ohjaaminen. Teet työtä tiimissä, jossa on Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtaja sekä nyt valittavat kaksi vaalityöntekijää, mutta myös laajempi työyhteisö tukenasi.

Hakijalta edellytetään
– käytännössä osoitettuja organisointitaitoja
– kokemusta kampanjoinnista ja kampanjan suunnittelusta
– kokemusta tapahtumien järjestämisestä
– kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta ja innostamisesta
– erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– paineensietokykyä
– itsenäistä työotetta
– riittävää suomenkielen taitoa
– vihreää arvomaailmaa.

Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen, ymmärryksen järjestötoiminnasta, kielitaidon (erityisesti ruotsi), sosiaalisen median ja verkkomainonnan osaamisen, videokampanjoinnin osaamisen, osaamisen liittyen koulutuspolkujen luomiseen. Arvostamme myös Uudenmaan alueen tuntemusta sekä ajokorttia.

Tehtävä on määräaikainen (1.9.2024 – 31.5.2025) kattaen alue- ja kuntavaalit huhtikuussa 2025. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2760,07 €/kk + kokemuslisät. Kokemuslisiin lasketaan työkokemus Vihreillä tai muu työnkuvaan sopiva aikaisempi työkokemus.

Työpaikka sijaitsee Vihreiden puoluetoimistolla Töölössä, mutta työtehtäviä on koko Uudenmaan piirin alueella ja työ edellyttää matkustamista Uudenmaan alueella. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uudenmaan Vihreiden toiminnanjohtaja Oskari Sundström numerossa 045 124 2818 seuraavina ajankohtina: ti 14.5. klo 10-11, to 16.5. klo 14-15

## Vaalityöntekijä Espoon Vihreille ##

Tehtävässä pääset tekemään kuntavaalikampanjaa Espoon Vihreissä! Vaalityöntekijänä suunnittelet ja toteutat vaalitapahtumia, tuet ehdokkaita ja vapaaehtoisia monipuolisesti vaalityössä sekä toimit vaalityöryhmän sihteerinä. Työskentelet yhdessä Espoon Vihreiden toiminnanjohtajan ja luottamustoimijoiden kanssa, mutta tukenasi on myös laajempi työyhteisö.

Tehtävänkuva pitää sisällään mm. vaalitapahtumien koordinointia, kampanjatelttojen, -viirien ja -materiaalien roudausta ja tapahtumien someviestintää. Toimit lisäksi ehdokkaiden sekä heidän tukiryhmiensä tukena katukampanjoinnissa ja vaalitapahtumissa. Räntäsade ei saa hymyäsi hyytymään kuin hetkeksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy iloa ja paloa tehdä vaalityötä! Työnkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Hakijalta edellytetään
– kokemusta vaalityöstä, kampanjoinnista tai yhdistystoiminnasta
– kokemusta tapahtumien järjestämisestä
– osoitettua järjestelmällisyyttä
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluasennetta
– kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
– riittävää suomenkielen taitoa
– itsenäistä työotetta
– vihreää arvomaailmaa.

Eduksi katsomme etenkin ruotsin kielen taidon, monipuolisen sosiaalisen median kanavien tuntemuksen, graafisen viestinnän ja taitto-ohjelmien osaaminen. Arvostamme myös Espoon alueen tuntemusta ja ajokorttia.

Tehtävä on määräaikainen (1.9.2024 – 31.5.2025) kattaen alue- ja kuntavaalit huhtikuussa 2025. Työaika on 35 tuntia viikossa ja palkkaus 2760,07 € + kokemuslisät. Kokemuslisiin lasketaan työkokemus Vihreillä tai muu työnkuvaan sopiva aikaisempi työkokemus.

Työpaikka sijaitsee Vihreiden puoluetoimistolla Töölössä, mutta työtehtäviä on Espoon alueella ja työ edellyttää matkustamista Espoon alueella. Työnantajana toimii Vihreä liitto r.p.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Reima Kuukka numerossa 050 363 1288 keskiviikkona 15.5. kello 14-15 ja maanantaina 20.5. kello 12-14.

Vihreissä tarjoamme monipuolisen työn, johon työntekijät voivat itse runsaasti vaikuttaa. Koska työtä tehdään vapaaehtoisten kanssa, työaikoihin kuuluu iltoja ja viikonloppuja. Muuten työajat ovat erittäin joustavat ja työtä voi tehdä paljon myös osin etänä. Oman organisaation lisäksi työntekijät toimivat Helsingin ja Uudenmaan vihreiden yhteisessä tiimissä. Työkaverit ovat vertaansa vailla ja työyhteisö hauska, hyväntuulinen ja innostava.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2 760,07 €/kk + kokemusl
Työ alkaa:01.09.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, 31.05.2025, projektitehtävä (vaalikampanja)
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemus@vihreat.fi. Otsikkoon Hakemus: Vaalityöntekijä. Laita asiakirjat sähköpostin liitteeksi PDF-muodossa, tiedostonimissä sukunimesi ensin. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitamme viimeistään tiistaina 28.5. Haastattelut pidetään to-ti 30.5.-4.6.
Yhteystiedot:Kuukka (Espoon tehtävä), Reima, reima.kuukka@vihreat.fi; Sundström (Uudenmaan tehtävät), Oskari, oskari.sundstrom@vihreat.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: