Vihdin kunta

Liikuntaneuvoja/liikunnan osaaja (vuorotteluvapaa

  • Sijainti Vihti
  • Julkaistu 16.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 21:00
  • 12.05.2024, 21:00

Liikuntaneuvoja/liikunnan osaaja (vuorotteluvapaa

Liikuntaneuvoja/liikunnan osaaja (vuorotteluvapaa, Vihdin kunta, Vihti

innostuneeseen ja sitoutuneeseen joukkoomme Vihdin elinvoimapalveluissa toteuttamaan laadukkaita palveluita kuntalaisillemme vuorotteluvapaasijaisena.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet koulutukseltasi liikunnanohjaaja/liikuntaneuvoja tai olet toiminut liikunta-alalla ohjaus ja/tai valvontatehtävissä.
Eduksi luemme monipuolisen ohjauskokemuksen sekä maalla että vedessä, kokemuksen uinninvalvonnasta, uimakouluryhmien opettamisesta sekä muista uimahallilla tapahtuvista tehtävistä. Tehtäväkuvaasi voidaan muokata osaamisesi pohjalta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle:
-suunnitelmallisen perehdytyksen
-monipuoliset tehtävät
-ammattitaitoisen työyhteisön
-esihenkilön tuen

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voimme palkata henkilön, joka on työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista, mikäli henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias, tai henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Tehtävän kuukausipalkka muodostuu tehtävän sisällön ja osaamisen mukaan. Palkka noudattaa kunta-alan KVTESiä ja mahdolliset työkokemukseen perustuvat lisät.

Työ alkaa 29.7.2024 vuorotteluvapaan käynnistyessä. Hakemuksesi voit lähettää 12.5.2024 klo 21.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Palkkaus:Kiinteä palkka, KVTES/palkka sopimuksen
Työ alkaa:29.07.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Liikuntapäällikkö Sari Sarpaneva, puh. 050-592 0415 (virka-aikana) sari.sarpaneva@vihti.fi
Yhteystiedot:Sarpaneva, Sari, sari.sarpaneva@vihti.fi, 0505920415
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: