Kirkkonummen kunta

Liikuntapalvelujen eri tehtävien lyhytaikaiset si

  • Sijainti Kirkkonummi
  • Julkaistu 14.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.09.2024, 15:41
  • 05.09.2024, 15:41

Liikuntapalvelujen eri tehtävien lyhytaikaiset si

Liikuntapalvelujen eri tehtävien lyhytaikaiset si, Kirkkonummen kunta, Kirkkonummi

Tule meille töihin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti monipuolisissa tehtävissä kuntalaisten vapaa-ajalla. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja olet oma-aloitteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on kyseisen tehtäväalan ammattitutkinnot tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa otamme huomioon myös alan opiskelijat ja kokemusta haettavaan tehtävään omaavat hakijat. Huomioithan, että uimahallin uinninvalvonnassa työskentelevien on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti ennen työtehtävän hoitamista. Testiuintia on mahdollista harjoitella erikseen sovitusti.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluissa/ liikunnan tehtävissä, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi. (Työavain 03-132-24)

Palkkaus:Muu, KVTES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoa: vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Ville Saikko p. 040-3551455 tai etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi
Yhteystiedot:Saikko, Ville , ville.saikko@kirkkonummi.fi, 0403551455
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: