Vierelläkulkijapalvelut oy

Sosiaalialan ohjaaja

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sosiaalialan ohjaaja

Sosiaalialan ohjaaja, Vierelläkulkijapalvelut oy, Tuusula

Etsimme soveltuvan AMK-tutkinnon (sosionomi, yhteisöpedagogi, sairaanhoitaja, tms.) suorittanutta (tai loppuvaiheessa opinnoissaan olevaa), mukavaa, joustavaa ja innostunutta työntekijää ammatilliseen tukihenkilötyöhön ja perhetyöhön.
Asiakkaitamme ovat pääasiassa lastensuojelun ja perhesosiaalityön lapset, nuoret ja perheet. Toiminta-alueena tällä hetkellä on Keski-Uusimaa ja Vantaa.

Tarjoamme joustavaa työtä ja työntekijällä on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Työaika elää asiakkaiden tarpeiden mukaan ja työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella oma viikkonsa. Työ alkaisi osa-aikaisena, mutta toivottavasti jatkossa siitä tulisi kokoaikainen, jos siihen on työntekijällä itsellään kiinnostusta. Työtä kehitetään yhdessä.

Lisäkoulutukset katsotaan eduksi; esimerkiksi neuropsykiatrinen osaaminen, ART-koulutus ja muu menetelmäosaaminen on plussaa. Perehdytämme tehtävään ja tuemme työssä alan konkareina. Meille tärkeää on yhteisten arvojen, kuten osallisuuden, inhimillisyyden ja luotettavuuden, jakaminen ja asiakkaiden arvostaminen. Työkokemus on sivuseikka, oleellisempaa on oikeanlainen persoona ja sitoutuminen asiakkaisiin sekä halu oppia jatkuvasti uutta. Katsomme, että tässä työssä kukaan ei ole koskaan valmis vaan asiakkaiden vaihtelevat tilanteet opettavat.

Työhakemukset palkkatoiveineen voi laittaa sähköisesti jussi.ojanne@vierellakulkija.fi. Meille voi toki myös soittaa ja kysellä lisää
0442378344/Jussi
0504127276/Elina

Palkkaus:Tuntipalkka
Työ alkaa:Heti sopivan hakijan löydyttyä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Jussi Ojanne, 044-2378344, jussi.ojanne@vierellakulkija.fi
Elina Ojanne, 050-4127276, elina.ojanne@vierellakulkija.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: