Värväämö Group Oy

Raskaan kaluston asentaja, Värväämö Group Oy

  • Sijainti Hollola
  • Julkaistu 07.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Raskaan kaluston asentaja, Värväämö Group Oy

Raskaan kaluston asentaja, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy, Hollola

Asentaja maanrakennuskoneistolle.

Työtehtävissä on ennekoiden huoltoja ja korjauksia kaivinkoneiseen, pienkonekuormaajiin sekä maanrakentamiseen tarvittavaan kalustoon. Työtä tehdään Päijät-Hämeen alueella sekä pajalla, että vikatilan sattuessa myös työmailla. Tarvitset oman auton kulkemiseen työmaille.

Meillä pääset tekemään vaihtelevia huoltoja erilaisiin koneisiin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, pääset käyttämään aikaisempaa kokemustasi ja rakentamaan osaamisesi pohjalta lisää osaamista. Kaluston toimivuus on keskeinen edellytys työmme teolle. Edellytämmekin sinulta aikaisempaa kokemusta raskaankaluston korjauksesta ja hydrauliikka korjausten tekemisestä.

Työtä on alustavasti kesäkuun alusta elokuun loppuun mutta mikäli homma luistaa, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on mahdollinen.

Palkkaus aikaisemman kokemuksen mukaisesti. Jätäthän palkkatoiveesi hakemukseesi. Työsuhteen taustalla on maa- ja vesirakennuksen työehtosopimus.

Kesäkuuhun on vielä matkaa mutta katsomme hakemuksia jo hakuaikana, sillä paikka täytettään sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli tässä olisi seuraava työpaikkasi niin laita siis hakemusta tulemaan järjestelemäämme.

Lisätietoa rekrytoinnista antaa Wilma arkisin klo 9-15 numerosta 040 121 7148.

Palkkaus:Muu, Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: