Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut: kotihoito ja

  • Sijainti Naantali
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.05.2024, 23:59
  • 23.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut: kotihoito ja

Lähihoitaja, Ikääntyneiden palvelut: kotihoito ja, 4 paikkaa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Naantali

Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikuttaa suoraan asiakkaidemme elämään ja tarjota heille laadukasta hoivaa ja tukea omassa kodissaan. Ripaus huumoria ja ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen tekee työstäsi mielekkään.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluvat avustaminen asiakkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa. Lähihoitajana työskentelet omahoitajana ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Saat perehdytyksen työhön työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Meillä ammattitaitoasi arvostetaan ja pääset käyttämään laajasti osaamistasi. Tuemme myös ammatillisen osaamisesi kasvua ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti.

Aurinkokoti tarjoaa yhteisöllistä asumista vastaavaa palveluasumista kotihoidon palveluin. Meillä työskennellessä et tarvitse autoa. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä ja tehtäväkohtainen palkka alkaen 2435,00 €/kk.

Kotihoidon tehtävät sijoittuvat Raision ja Ruskon alueelle. Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtäväkohtainen palkka alkaen 2500,00 €/kk.

Resurssipoolin tiimissä työskentelet joustavasti kotihoidon ja/tai asumispalveluiden asiakkaiden parissa. Tehtävänkuvassa korostuvat valmiudet liikkua yksiköiden ja asiakkaiden välillä, mutta jokaiselle määritetään myös oma yksikkö. Resurssipoolin työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta sitä ei tehdä yksin. Tukena sinulla on Resurssipoolin ammattitaitoinen tiimi. Työ on kaksivuorotyötä ja tehtäväkohtainen palkka alkaen 2500,00 €/kk.

Odotamme innolla mahdollisuutta tavata sinut ja keskustella lisää siitä, miten voimme tehdä yhdessä merkityksellistä työtä.

Etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä on tarjolla eri pituisia kesäsijaisuuksia. Kotihoidon lähihoitajan kesäsijaisuuksiin saatavilla rekrytointilisää!

Tulee mukaan iloiseen ja hyvällä huumorilla varustettuun työyhteisöön!

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Tehtäväkohtainen palkka:
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Hakemus:Ikääntyneiden palveluiden Resurssipoolin rekrytointi
ikapalveluidenrekry@varha.fi

p. 040 578 5892 (arkisin klo 9-15)

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Yhteystiedot:Resurssipoolin rekrytointi, Ikääntyneiden palveluiden, ikapalveluidenrekry@varha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: