Vantaan kaupunki

Timlärare i huvudsyssla med klassläraruppgifter, Mårtensdals skola (Vanda)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.05.2024, 16:00
  • Suljettu 16.05.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Timlärare i huvudsyssla med klassläraruppgifter, Mårtensdals skola (Vanda)

Vanda stad, svenskspråkig service, verksamhetsområdet för fostran och lärande

Vanda stad / Mårtensdals skola

Bredbergsgränden 4, 01620 Vanda

Anställningsförhållandets längd: tidsbestämd 01.08.2024 – 31.07.2025

Hej, du som är klasslärare! Letar du efter en trevlig arbetsplats med kunniga och trevliga kolleger. Vi välkomnar dig till Vanda för att arbeta i Mårtensdals skola.

Vi önskar anställa två timlärare i huvudsyssla med klassläraruppgifter till Mårtensdals skola. Till arbetet hör att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. I Mårtensdals skola arbetar du tillsammans med nio (9) klasslärare, en timlärare, en speciallärare och en musiklärare. Utöver arbetet med klassen, är du med och planerar samt utvecklar hela skolans verksamhet.

Mårtensdals skola verkar i tillfälliga utrymmen höstterminen läsår 2024-25 eftersom den egentliga skolbyggnaden grundrenoveras. Skolan verkar i Sanomala byggnaden och i paviljongen bredvid i stadsdelen Vandaforsen i västra Vanda. Vi har goda trafikförbindelser, en tågstation på promenadavstånd samt flera busshållplatser nära skolan. Vi har ca 160 elever, fördelade i årskurserna 1 – 6. Vi har också musikklasser samt förskoleverksamhet i våra utrymmen. Enligt planerna ska vi vara tillbaka i grundrenoverade skolan i januari 2025. 

Bekanta dig med Mårtensdals skola via länken.

Arbetsgemenskapen i vår skola är positiv, entusiastisk och stämningen är hemtrevlig. Vi stöder varandra i arbetet med eleverna. Vi har en ledningsgrupp med medlemmar från lärarkollegiet och rektorn. Vi utvecklar skolan kontinuerligt och vill erbjuda våra elever en trygg och trivsam studiemiljö, flexibla undervisningsarrangemang och kollaborativa sätt att arbeta med sin inlärning.

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Intyg som krävs: Den person som väljs ska uppvisa ett giltigt utdrag från brottsregistret. 

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månaders prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: tjänst, viss tid

Arbetstid: I enlighet med det tjänste- och arbetskollektivavtal som tillämpas

Kontaktuppgifter:
Rektor
Wiander, Per
043 827 0926
fornamn.efternamn(at)vantaa.fi

Anträffbar: vardagar 8:30 – 16.30 

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.

Vänligen ansök endast elektroniskt. Ansökningstiden i Vanda tar slut kl. 16:00.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Vanda, vårt lands fjärde största stad, har mod att göra saker på ett nytt sätt och förmåga att samverka i olika nätverk. Staden är en trygg arbetsgivare som erbjuder de anställda omfattande möjligheter att utveckla sitt kunnande. Högklassig fostran och undervisning uppskattas i våra moderna läroanstalter, liksom internationalism, kulturell mångfald och gemenskap.

Osaamisalue: