Vantaan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja, vammaisopetus, Kartanonkosken koulu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.04.2024, 16:00
  • Haku päättyy 02.05.2024, 16:00
  • 02.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Koulunkäynninohjaaja, vammaisopetus, Kartanonkosken koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Kartanonkosken koulu

Tilkuntie 5, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 – 

Hei sinä lämmin ja kannustava koulunkäynninohjaaja, tulisitko vaimmaisopetuksen tiimiimme?

Haemme nyt koulunkäynninohjaajaa vammaisopetukseen ja vaativaan erityisopetukseen. 

Koulunkäynninohjaajana olet osa luokan ja koulun moniammatillista tiimiä, joka tukee oppilaiden kasvua, kehitystä ja oppimista. Vammaisopetuksessa sinulla on työkavereiden ja tiimin tuki apunasi. Tiivis yhteissuunnittelu ja yhdessä tekeminen ovat kiinteä osa arkea. Työtäsi ja osaamistasi arvostetaan työyhteisössä ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja toteuttaa omia vahvuuksiasi. Koulunkäynninohjaajana teet arvokasta työtä.

Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu oppilaiden tukeminen oppimisessa ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, kuten ruokailuissa, koulukuljetuksissa ja mahdollisissa pesuissa sekä hoitotoimenpiteissä. Koulunkäynninohjaajan työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja valmiuksia lasten kanssa työskentelyyn. Toisinaan työ on myös fyysisesti haastavaa. Tehtävässä luetaan eduksi kyky kommunikointiin myös vaihtoehtoisilla kommunikointitavoilla, kuten tukiviittomilla ja käyttämällä erilaisia kommunikaation apuvälineitä. Huoltajien sekä oppilasta hoitavien ja kuntouttavien tahojen kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 7.15–16.15 välille. Työtä tehdään myös koulun loma-aikoina lomatoiminnassa, mutta saat lomailla parhaimman kesälomakauden aikaan heinäkuussa ja myös joulun välipäivät!

Kartanonkosken koulu on 830 oppilaan yhtenäiskoulu Aviapoliksen alueella. Koulussa on toimivat opetustilat.  

Koulussamme on aktiivinen ja kannustava työyhteisö sekä yhteisöllinen ilmapiiri. Työn tukena on tiimiorganisaatio sekä hyvä perehdyttäminen ja työnohjaus. Olemme innostuneita koulun ja oppimisen kehittämisestä ja teemme yhteistyötä monitahoisesti. 

Tutustu Kartanonkosken koulun toimintaan. 

Kartsin insta

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8300 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.
 
 Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
 Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.
 
 Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja tai muu vastaava ammatillinen tutkinto

uemme eduksi: aikaisemman työkokemuksen vammaisopetuksessa sekä vammaisten lasten parissa työskentelystä. Pidämme tärkeänä lasten ja nuorten arvostavaa kohtaamista ja heidän vahvuuksiensa hyödyntämistä oppimisessa sekä kannustavan ilmapiirin luomista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö, työaika sijoittuu välille klo 7.15 – 16.15.

Yhteystiedot:

virka-apulaisrehtori

Himberg Marle

050 312 1705

marle.himberg@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8.30 – 16

Rehtori Johanna Kontro p. 040 192 9250

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: