Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.04.2024, 13:00
  • Suljettu 24.04.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut
Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Tikkurilan toimisto
Vernissakatu 4, 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle lastensuojelun avohuoltoon! 

 Avoinna olevat tehtävät sijoittuvat Tikkurilan toimipisteeseen, juna-aseman välittömään läheisyyteen. Tehtävä on sinua varten, joka koet omaksesi antoisan, merkityksellisen, monipuolisen ja haastavankin työtehtävän sosiaalityön kentällä! Työn aloitus voidaan sopia toiveittesi mukaan. 

Meillä pääset osaksi pientä noin seitsemän hengen tiimiä, jossa on erityissosiaaliohjaaja ja sosiaalityöntekijöitä. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijänä työskentelet suunnitelmallisella ja suhdeperustaisella työotteella lapsen parhaaksi. Työtä tehdään yhteistyössä lapsen, hänen perheensä ja verkostonsa kanssa johtaen asiakasprosessia vastuusosiaalityöntekijän roolissa.  VAKEssa lastensuojelun avohuollon sosiaalityötä tehdään ammattitaitoisesti sekä rohkeasti lasten ja perheiden hyväksi.   Meillä on toimivat ja yhtenäiset työn tekemistä tukevat rakenteet ja prosessit. Vantaan ja Keravan avohuollon sosiaalityössä kiinnitämme erityistä huomiota lapsen oikeuksien toteutumiseen, asiakastyön ja palveluiden vaikuttavuuteen ja suhdeperustaiseen työhön. 

Sosiaalityöntekijämme Anniina kuvailee työtään lastensuojelun avohuollossa näin.

Meillä arvostetaan mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä ja haluammekin tarjota sinulle työympäristön, missä sinuun luotetaan ja jossa työpanostasi arvostetaan.  

Säännöllisesti tehtävän VAKE-pulssi- kyselyn mukaan  

  • 95% tuntee, että heihin luotetaan

  • 85% suosittelisi omaa työpaikkaansa tuttavilleen. 

  • 75% kokee, että heillä on työssään selkeät tavoitteet tälle vuodelle.

Arvostamme haluasi kehittyä lastensuojelun sosiaalityön huippuammattilaiseksi ja haluammekin tukea sinua kasvussasi laadukkailla omilla koulutuksillamme. Meillä on mm. kuukausittain teemoitettuja koulutushetkiä, jotka tukevat työuransa eri vaiheissa olevia työntekijöitä. Olemme juuri uudistaneet perehdytysohjelmamme, jonka tarkoituksena on auttaa sinua perehtymään työtehtävääsi parhaalla mahdollisella tavalla lähiesihenkilösi, sinulle nimetyn kollegamentorisi sekä tiimisi tuella. Systeeminen työote on meillä elävää arkea ja koulutamme säännöllisesti työntekijöitämme systeemisen työtavan ja ajattelun äärelle ja ytimeen. 

Olemme sitoutuneet siihen, että meillä uudet työntekijät saavat aloittaa pienemmällä asiakasmäärällä ja pidämme kiinni asiakasmitoituksesta. Meillä on mahdollista työskennellä myös osa-aikaprosenteilla. 

Lastensuojelussa on kahdeksan alueellista tiimiä, mutta toimimme yhtenä avohuoltona toisiamme tukien. Kuulut noin 70 ammattilaisen yhteisöön. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön ohjaaminen ja tukeminen. Emme ole siirtymässä avokonttoreihin.

Meillä on mahdollisuus työskennellä myös Myyrmäessä. Jos Myyrmäessä työskentely kiinnostaa, niin kysyä asiasta lisää!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Meillä on käytössä 1.5.2023 alkaen sitoutumislisä  1000 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi. Lisää maksetaan 31.1.2025 asti. 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: 37,75h/vko, säännöllinen työaika
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 4151,37 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Johtava sosiaalityöntekijä
Ahokangas-Jore Noora
+358 40 518 3383
noora.ahokangas-jore@vakehyva.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Virge Mikkola
virge.mikkola@vakehyva.fi 

Johtava sosiaalityöntekijä Juha Ikonen
juha.ikonen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: