Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Paloinsinööri, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.05.2024, 13:00
  • Suljettu 17.05.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Paloinsinööri, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos,
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Turbiinitie 14 , 01530 VANTAA

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme  itseohjautuvaa ja motivoitunutta paloinsinööriä vakituiseen virkaan 3.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Paloinsinöörinä olet avainasemassa varmistamassa paloturvallisuusnäkökulmien huomioimisen jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Työhösi kuuluu rakentamisen ja maankäytön suunnittelun ohjausta, lausuntojen valmistelua ja monipuolista sidosryhmäyhteistyötä. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä alueen rakennusvalvontojen ja kaavoittajien, sekä tarvittaessa myös muiden viranomaisten kanssa. 

Paloinsinöörinä sinulla on oltava hyvät tietotekniset taidot ja kyky tuottaa työssäsi selkeitä sekä ymmärrettäviä asiakirjoja, kuten lausuntoja ja ohjeistuksia. Edellytämme itseohjautuvaa ja vastuuntuntoista työotetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja ratkaisukeskeiseen ajatteluun myös paineenalaisissa tilanteissa. Sinulla on oltava hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot toimiessasi tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Edellytämme riittävää perehtyneisyyttä rakenteelliseen paloturvallisuuteen.

Eduksi luemme:

  • kokemus pelastusviranomaisen valvontatyöstä sekä pelastustoiminnasta, paloteknisen suunnittelijan tehtävästä tai muusta soveltuvasta pelastus-, turvallisuus-, tai rakennusalan asiantuntija- tai viranomaistehtävästä
  • osaaminen ja kokemus onnettomuuksien ehkäisyn toimintakentästä sekä lainsäädännön tulkitsemisesta ja soveltamisesta
  • rakennus- ja/tai turvallisuustekniikan opinnot sekä FISE:n paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys
  • kiinnostus oman ammattitaidon sekä oman vastuualueen toiminnan kehittämiseen
  • sosiaaliset taidot, joustavuus ja positiivinen asenne.

Tarjoamme sinulle työpaikan innostavasta ja ammattitaitoisesta työyhteisöstä monipuolisella toimintakentällä. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella sinulla on mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää osaamistasi. Koulutustaustastasi ja työkokemuksestasi riippuen voit päästä vastaamaan keskeisistä pelastuslaitoksen toimintaan liittyvistä kokonaisuuksista tai osallistumaan palveluiden kehittämistoimintaan.

Viran sijoituspaikka on Keski-Uudenmaan pelastustoimialue (Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Nurmijärvi ja Hyvinkää).

Meillä on laajat sekä hyvinvointialueen että pelastuslaitoksen henkilöstöedut.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.06.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Soveltuva opistotason tutkinto yhdistettynä FISE:n paloturvallisuussuunnittelijan pätevyyteen sekä riittävään työkokemukseen TAI Soveltuva AMK-tutkinto TAI Pelastusasetuksen (407/2011) 6§:n mukainen päällystötutkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 36 h 15 min/viikko
Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, Muu, Suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi. Tehtävään vaaditaan B-luokan voimassa oleva ajokortti.
Tehtäväkohtainen palkka: 3486,88 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES, Liite 7) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

johtava palotarkastaja
Tammi, Päivi
0400 474 563
paivi.tammi@vakehyva.fi

tavoitettavissa virka-aikaan

Vantaan ja Keravan  hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: