Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Koisoniityn palvelukeskus

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 19.04.2024, 13:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 16:00
  • 03.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Koisoniityn palvelukeskus

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Koisoniityn palvelukeskus
Koisotie 6 , 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Aikuissosiaalityön asumispalveluissa toimii kymmenen tuetun asumisen asumispalveluyksikköä, yksi ympärivuorokautinen palveluasumisen asumisyksikkö sekä asumispäivystys. Asumisen eri palvelut on suunnattu Vantaa-Kerava hyvinvointialueen asunnottomille, mielenterveys- tai päihdekuntoutujille tai muille vastaavaa palvelua tarvitseville.  

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajaa Koisoniityn palvelukeskukseen. 

Koisoniityn palvelukeskus toimii Asunto ensin -mallin mukaisesti ja koostuu kolmesta palvelukokonaisuudesta; tuettu asuminen, ympärivuorokautinen palveluasuminen ja avoin olohuonetoiminta. Asunto ensin -mallin mukaisesti keskeisenä näkemyksenä on asunnon hankkiminen etusijalla muihin tukitoimiin nähden. Koisoniityn palvelukeskuksen palveluiden tavoite on vähentää ja ennaltaehkäistä asunnottomuutta, ennaltaehkäistä asunnottomuuden pitkittymistä ja sen uusiutumista. Asiakastyömme ajattelun ja toimintamme viitekehyksenä toimii toipumisorientaatio, jossa painotetaan osallisuutta, henkilön voimavaroja, toivoa, merkityksellisyyttä ja tuetaan asiakkaan omia tavoitteita.

Tutustu Koisoniityn ensimmäiseen vuoteen täältä.

Teemme työtä moniammatillisessa työryhmässä.  Pidämme tärkeänä huumorintajuista, ideoivaa, aikaansaavaa ja suvaitsevaista asennetta.  Asukkaita ohjataan, tuetaan ja neuvotaan heidän omien tarpeiden sekä yhdessä tehdyn palvelusuunnitelman mukaisesti. Lähihoitajan tehtävässä keskeistä on asukkaan ohjaus arjen hallinnassa sekä asumistaidoissa tukeminen. Työssäsi ohjaat asiakkaita terveyteen liittyvissä asioissa, saatat asiakkaita tarvittaessa palveluihin, toimit asiakkaan verkostoissa asiakkaan arjen toimivuuden asiantuntijana asiakkaan rinnalla. 

Asiakastyössä huomioit ja tuet asukkaita saavuttamaan heidän omat tavoitteensa. Lisäksi puutut ja selvität varhaisessa vaiheessa asumiseen liittyviä ongelmia. Työ sisältää kotikäyntejä. Lisäksi suunnittelet ja toteutat asukastoimintaa yhdessä työryhmän ja asukkaiden kanssa. 

Työ on 3-vuorotyötä. Edellytämme lääkelupien suorittamista.

Työhön kuuluu nopeasti muuttuvat tilanteet, arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja kehittämismyönteistä asennetta. Asiakaskunta edellyttää vahvaa eri-ikäisten ja monenlaisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluiden tuntemusta esim. mielenterveys, päihteet, nepsy.  Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta oppia alasta lisää. Tehtävässä eduksi katsotaan kokemusta päihde-, mielenterveys- ja asunnottomuustyöstä.

Koisoniityn ainutlaatuisessa toimintaympäristössä pääset toteuttamaan monipuolisesti kuntouttavia ja osallisuutta edistäviä asumisen palveluita. Tehtävässäsi viihtymisen tueksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, työturvallisen työskentely-ympäristön, kollegoidesi ja esimiehen tuen, säännölliset henkilöstökokoukset, tiimipalaverit, koulutusta ja säännöllisen työnohjauksen.

Laitathan hakemuksesi pian tulemaan, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 13.05.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä,
Tehtäväkohtainen palkka: 2381,23 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00. 

Jäikö jokin askarruttamaan?  

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme: 

Koisoniityn palvelukeskuksen esimies
Valve Tuiku
0407271767
tuiku.valve@vakehyva.fi

Erityissosiaaliohjaaja Sari Piskonen
0407270603
sari.piskonen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät 

Osaamisalue: