Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Korjamaamomestari, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.04.2024, 15:00
  • Suljettu 02.05.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Korjamaamomestari, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos,
Pelastuskeskus; korjaamo
Turbiinitie 14 , 01530 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva pelastustoimen ammattilainen. 

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehittyvässä toimintaympäristössä, jossa sijaitsee muun muassa kansainvälinen lentokenttä ja voimakkaasti kehittyviä asuin- ja kaupanalueita.  Meillä työskentelee noin 550 turvallisuusalan ammattilaista ja haluaisimme mukaan Sinut, vuorovaikutustaitoinen ja kehittämisorientoitunut korjaamomestari.  Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella on nyt avoinna vakituinen työpaikka KORJAAMOMESTARILLE. Työ alkaa 27.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tarjolla on monipuolinen, itsenäinen ja mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus, jossa pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen korjaamon toimintaa. 

Työssäsi organisoit korjaamon päivittäistä arkea. Meillä on kaikkiaan lähes 200 erilaista ajoneuvoa, jotka koostuvat pelastuksen, ensihoidon sekä sopimuspalokuntien ajoneuvoista ja muusta kalustosta. Ylläpidät ja kehität yhteistyökumppaneidemme kanssa vuoropuhelua sekä suunnittelet teknistä koulutusta henkilöstöllemme, kalustoon liittyen.  

Työ edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteesi on suunnitelmallinen ja kykenet työskentelemään myös paineen alla sekä priorisoimaan tehtäväsi.  Toimit lähijohtajana korjaamon työntekijöille (6 hlöä). Vastaat osaltasi myös hankinnoista ja annat teknistä tukea erilaisille työryhmille.

Edellytämme teknisen tai autoalan tutkintoa, eduksi katsomme raskaan ajoneuvokaluston, sekä raskaan pelastuskaluston tuntemuksen.

Hyväksi luemme muutaman vuoden kokemuksen vastaavista työnjohdollisista tehtävistä. 

Vahvaa lähijohtaja osaamista.

Hyviä MS office taitoja.

C-ajokortti

Englannin kielentaito katsotaan eduksi.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on hallinnollisesti osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta, mutta toimii myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen pelastuslaitoksena. Tuotamme palveluita yli 485 000 ihmiselle, tekijöinä meillä on noin 550 turvallisuusalan ammattilaista.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri. 

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.  

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 27.05.2024 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Teknisen tai autoalan tutkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, Muu, Suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen virkaan soveltuvuuden tarkistamiseksi.
Tehtäväkohtainen palkka: 3044,22 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES, Liite 7) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Lisätietoja antaa korjaamomestari Harri Könönen (puh: 040 729 2576).

palopäällikkö
Göös, Teemu
0405442767
teemu.goos@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi.
 
Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: