Validia Oy

Sairaanhoitaja Haapaniemen Validia-taloon Jyväsky

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Sairaanhoitaja Haapaniemen Validia-taloon Jyväsky

Sairaanhoitaja Haapaniemen Validia-taloon Jyväsky, Validia Oy, Haapaniemen Validia-talo, Jyväskylä

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa. Haemme nyt sairaanhoitajaa Haapaniemen Validia-taloon. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat.

Meillä on juuri Sinun osaamisellesi tarvetta! Soita meille numeroon 044 765 0396 (Joni Satta) ja jutellaan yhdessä, millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut!

Haapaniemen Validia-talo Jyväskylässä on monialaisen palveluasumisen yksikkö, jossa huomioidaan erityisen paljon tukea arkeensa tarvitsevien ihmisten tarpeet. Meillä työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä ja nyt haemmekin vastuusairaanhoitajallemme työparia. Tulisitko sinä, jo alan rautainen ammattilainen tai loppuvaiheen opiskelija, vahvistamaan osaavaa joukkoamme? Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja koko tiimin tuen. Työyhteisömme on tiivis ja tulee hyvin juttuun, joten toivomme sinun olevan myös hyvä tyyppi!

Yksikössämme asuvilla henkilöillä on toiminnan ja liikkumisen rajoitteita sekä niiden lisäksi sosiaalisia, mielenterveydellisiä tai kognitiivisia haasteita. Työtämme ohjaa Validialla asiakkaiden toteuttamissuunnitelmat. Vastuullasi on lääkehoidon suunnitelmallinen toteuttaminen ja sisällön kehittäminen sekä verkostoyhteistyö. Sairaanhoitajana varmistat asiakkaan toimintakykyä ja terveyttä ylläpitävän sekä edistävän toimintamallin toteutumisen. Tehtäväsi on tärkeä ja siksi varaamme sinulle riittävästi toimistotyöaikaa asiakasasioiden hoitamiseen. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin. Halutessasi voit tehdä myös muita vuoroja.

Haapaniemen Validia-talo sijaitsee vehreässä, luonnonläheisessä ympäristössä. Taloamme ympäröi mukava pientaloalue. Meille on helppo tulla myös julkisella liikenteellä; bussi tuo sinut aivan talomme viereen. Tutustu lisää yksikköömme alla olevasta linkistä.

Tarjoamme
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan ja 150€/kk tehtäväkohtaista lisää
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
-Koulutusmahdollisuuksia sekä työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon

Odotamme
-Aitoa kiinnostusta mielenterveys- ja vammaistyötä kohtaan
-Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
-Sairaanhoitajan koulutusta. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta

Hae osaksi Haapaniemen Validia-talon tiimiä jo tänään. Mielellämme kuulisimme sinusta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä! Lisätietoja antaa yksikön johtaja Joni Satta, puh. 044 765 0396 tai joni.satta@validia.fi.

Palkkaus:Muu, TES, sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioithan, että käsittelemme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset.
Yhteystiedot:rekry@validia.fi; Satta, Joni, joni.satta@validia.fi, 0447650396
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: