Validia Oy

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Pikonlinnan

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 02.06.2024, 23:59
  • 02.06.2024, 23:59

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Pikonlinnan

Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Pikonlinnan, 3 paikkaa, Validia Oy, Pikonlinnan Validia-talo, Kangasala

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Pikonlinnan Validia-taloon. Haemme nyt lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Pikonlinnan Validia-talo on rakennuksena pitkän historian omaava funkkis-tyylinen kivilinna. Seinien sisään mahtuu viisi ryhmäkotia, joissa asuu kehitysvammaisia asiakkaitamme. Jokaisella ryhmäkodilla on omat oleskelu- ja keittiötilat. Lisäksi yhteisissä tiloissamme on päivätoimintaa ja muuta yhteistä aktiviteettia ajoittain. Asiakaspaikkoja koko yksikössä on yhteensä 43.

Meillä Validialla hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Työskentelet kehitysvammaisille sekä autismikirjolla oleville suunnatussa ympärivuorokautisen asumisen yksikössämme ohjaajan tehtävissä. Ohjaajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Työssäsi pääset perushoitotyön lisäksi osallistumaan asukkaiden päivätoiminnan sekä viriketoiminnan järjestämiseen. Me nautimme yhdessä ulkoilusta ja muista yhteisistä toiminnallisista hetkistä kuten askartelusta tai leipomisesta. Olisikin mahtavaa, jos toisit oman mielenkiinnon kohteesi osaksi asiakkaidemme arkea, oli se sitten maalaaminen tai kukkien istutus! Meillä pääset rakentamaan itsellesi parasta mahdollista työpaikkaa ja asiakkaillemme parasta mahdollista kotia.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi kehitysvammaisten parissa toimimisesta, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus ja motivaatio työskennellä joukossamme. Sinulla on halua oppia ja kehittyä työssäsi, kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja tuoda ammattitaitoasi osaksi yhteisöämme. Me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja takaamme työporukan tuen. Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi ja varusteltu avoimella mielellä. Tällä hetkellä haemme valmiita lähihoitajia tai loppuvaiheessa olevia lähihoitajaopiskelijoita. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Talomme sijaitsee Kangasalan Pikonlinnan luonnonkauniilla alueella. Meille on hyvät yhteydet julkisilla kulkuvälineillä ja omalla autolla kulkeville parkkipaikat. Kangasalan keskustaan on matkaa neljä kilometriä ja Tampereelta tulet meille puolessa tunnissa. Yksikköön voit tutustua tarkemmin tästä.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian, huomaathan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikönjohtajaan sähköpostitse satu.ristila@validia.fi tai puh. 050 547 0301.

Palkkaus:Muu, TES, sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Hakemuslomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Yhteystiedot:Ristilä, Satu, satu.ristila@validia.fi, +358505470301
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: