Validia Oy

Lähihoitaja Kemin Validia-taloon

  • Sijainti Kemi
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 23:59
  • 20.05.2024, 23:59

Lähihoitaja Kemin Validia-taloon

Lähihoitaja Kemin Validia-taloon, Validia Oy, Kemin Validia-talo, Kemi

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt lähihoitajaa monialaista palveluasumista tarjoavaan Kemin Validia-taloon. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Moniammatillisessa tiimissä pelataan vahvuuksilla ja tuetaan toinen toista, ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi työyhteisöämme. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta eduksi katsotaan osaamisesi mielenterveys-, päihde- tai vammaishoitotyöstä. Taloomme kaivataan ensisijaisesti hyviä tyyppejä erinomaisilla yhteistyötaidoilla sekä määrätietoista, ratkaisukeskeistä ja rauhallista työotetta.

Kemin yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Ouluntie 46 ja etäisyys Kemin keskustaan on noin 500 metriä. Meren rantaan on matkaa 180 metriä ja bussipysäkki on aivan yksikön vieressä. Tutustu lisää yksikköömme Kemin Validia-talo alla olevasta linkistä.

Monialainen palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, joilla on merkittäviä toiminnan rajoitteita ja haasteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi aistisäätelyyn, impulssiherkkyyteen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Lisäksi asiakaskuntaamme kuuluvilla voi olla päihde- ja mielenterveydellisiä ongelmia. Palvelun keskiössä on yhteisötoiminta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi sosiaalisten taitojen harjoittelu, elämäntaitojen vahvistaminen, voimavarojen ja vahvuuksien löytäminen sekä tavoitteiden saavuttaminen.

Validialla saat
-Digitaalisen oppimisympäristön kehittymisen ja oppimisen tueksi
-Koko työyhteisön tuen ja mukavia työkavereita
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
-Kuukausipalkkaisille työntekijöillemme peruspalkan päälle 150€/kk tehtäväkohtaisen lisän
-Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyörän sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
-Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Jätä tietosi hakulomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää! Lisätietoja saat yksikön johtajalta puh. 0443650707 tai anu.heikkila@validia.fi.

Palkkaus:Muu, TES/Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Hakemus:Huomioithan, että käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Yhteystiedot:Heikkilä, Anu, anu.heikkila@validia.fi, 0443650707; rekry@validia.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: