Validia Oy

Lähihoitaja, Järvenpään Validia-talo

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 22.01.2024, 0:00
  • Suljettu 26.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, Järvenpään Validia-talo

Lähihoitaja, Järvenpään Validia-talo, 2 paikkaa, Validia Oy, Järvenpään Validia-talo, Järvenpää

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044-765 0965, niin annamme sinulle lisätietoja.

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja. Asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä.

Uudessa Järvenpään Validia-talossa on viihtyisät, toimivat tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaista palveluasumista varten. Taloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä, ja työntekijöiden autoillekin on varattu parkkitilaa pihasta. Toiminta Järvenpään talossa on yhteisöllistä, mikä luo osaltaan lämmintä ilmapiiriä taloon. Vietämme paljon aikaa mukavien asukkaidemme seurassa, ja suunnittelemme yhteistä tekemistä yhdessä heidän kanssaan. Järvenpään Validia-talossa pääset osaksi työyhteisöä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Uudessa yksikössä pystyt myös aidosti vaikuttamaan siihen, millaiseksi työkulttuurimme ja yhteisömme henki muodostuvat.

Tarjoamme sinulle
-Perehdytyksen osaamisesi mukaan
-Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
-Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
-Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
-Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
-Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon
-Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Toivomme sinulta
-Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
-Valmiutta 3-vuorotyöhön
-Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta
-Positiivista ja iloista asennetta
-Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta. Voit olla myös suoraan yhteydessä yksikön päällikköön, puh. 044 478 4276 tai jussi.korventaival@validia.fi.

Palkkaus:Muu, TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:3-vuorotyö
Yhteystiedot:Korventaival, Jussi, jussi.korventaival@validia.fi, 0444784276
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: