Validia Oy

Lähihoitaja, iltapainotteinen työ, Kouvolan Valid

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 29.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.05.2024, 23:59
  • 26.05.2024, 23:59

Lähihoitaja, iltapainotteinen työ, Kouvolan Valid

Lähihoitaja, iltapainotteinen työ, Kouvolan Valid, 3 paikkaa, Validia Oy, Kouvolan Validia-talo, Kouvola

Työskenteletkö mieluiten iltavuoroissa? Haluaisitko olla osa tiivistä työyhteisöä? Tule meille töihin! Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Validialla hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Meillä työelämä ei ole vain rutiineja – asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma ja vastuullasi on lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä. Työaikasi painottuu iltavuoroihin.

Ison yksikkömme laajassa asukaskunnassa on monen ikäisiä ihmisiä. Asukkaiden avun tarve vaihtelee suuresti, joten työ on monipuolista ja pääset jatkuvasti kehittämään ammattitaitoasi. Meillä on töissä osaavia, ammattitaitoisia ihmisiä, ja yhteisöllisessä työporukassamme on tosi luja yhdessä tekemisen meininki. Työkulttuuriimme kuuluu myös joustavuus. Pyrimme ottamaan työntekijöiden yksilölliset elämäntilanteet huomioon, ja työhön liittyvistä järjestelyistä on aina mahdollista neuvotella. Kouvolan Validia-taloon pääset näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla, ja meillä on myös runsaasti parkkitilaa tarjolla.

Tarjoamme sinulle
– Perehdytyksen osaamisesi mukaan
– Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
– Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
– Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
– Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
– Koulutusmahdollisuuksia, erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
– Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
– Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
– Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
– Positiivista ja iloista asennetta
– Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Hakeminen Validialle on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin 044 765 0965, niin annamme sinulle lisätietoja. Lisätietoja voit kysyä myös yksikön päälliköltä puh. 044 739 6086 tai sähköpostilla henrietta.westling@validia.fi

Palkkaus:Muu, TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Westling, Henrietta, henrietta.westling@validia.fi, 0447396086
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: