UPM-Kymmene Oyj

Vartija

  • Sijainti Pietarsaari
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Vartija

Vartija, UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari, Pietarsaari

Haemme nyt vartijaa Pietarsaaren sellutehtaallemme.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tässä työssä saat tavata paljon ihmisiä ja jutella erilaisten ihmisten kanssa. Työssäsi ei tule olemaan kahta samanlaista päivää. Tervetuloa huipputiimiin, jossa autamme toinen toisiamme!” – Jukka Alanen, palo- ja vartiointipäällikkö

Mitä teet

Tehtävässäsi hoidat tehdasalueen vartiointia tehdasturvallisuuden sääntöjen mukaisesti ja käytät kulunvalvontajärjestelmiä. Työtehtävä on toimihenkilötehtävä ja tehdään vuorotyönä kahdessa vuorossa arkisin (aamu- ja iltavuoro). UPM:n portilla tehtävääsi kuuluu hoitaa saapuvien henkilöiden tulojärjestelyjä, kulkulupatunnisteiden tekoa ja muita henkilöiden ja ajoneuvojen vastaanottamiseen määriteltyjä rutiineja. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat:
Vierailijoiden ja urakoitsijoiden vastaanotto ja opastus
Kulkutunnisteiden luovuttaminen urakoitsijoille
Yleinen kulunvalvonta
Sähkölukkojärjestelmien seuranta ja valvonta
Hälytyksiin reagointi
Vartijan kierrokset
Yhteydenpito ulkopuolisiin vartijoihin
Raportointi

Kuka olet
Sinulla on turvallisuusalan koulutus
Aikaisempi työkokemus turvallisuusalalta tai vartijan tehtävistä katsotaan eduksesi
Sinulla on positiivinen asenne ja olet valmis kohtaamaan erilaisia ihmisiä työssäsi
Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja pystyt toimimaan itsenäisesti tiukassakin paikassa
Sinulla on hyvät yhteistyötaidot
Olet luotettava ja huolellinen
Olet aktiivinen, reipas ja positiivinen sekä sinulla on itseohjautuva ja oma-aloitteinen työote
Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Tarjoamme sinulle
Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ’Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!’ Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.
Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.
Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.
 
Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

  
Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Alanen, palo- ja vartiointipäällikkö, jukka.alanen@upm.com tai puh. +358408499675.

Haethan tehtävään viimeistään 12.5.2024. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Tuotantomme koostuu viidestä tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja kaksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1 800 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 5,8 miljoonaa tonnia sellua. Olemme osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi

Pietarsaaren sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta koivu- ja havusellua. Tehtaan kapasiteetti on 800 000 tonnia vuodessa. Havu- ja koivusellusta jalostetaan tarra-, erikois- ja pehmopapereita sekä kartonkia. Suurin osa sellusta kuljetetaan valmistajille eri puolille maailmaa tehtaan läheisyydessä sijaitsevan Alholman sataman kautta. Sellutehtaalla työskentelee n. 250 henkilöä.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Alanen, palo- ja vartiointipäällikkö, jukka.alanen@upm.com tai puh. +358408499675.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: