Tribedo Oy

Viestintäasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 23:59
  • 10.05.2024, 23:59

Viestintäasiantuntija

Viestintäasiantuntija, Tribedo Oy, Helsinki

Hei sinä rekrytointimarkkinoinnista ja työnantajamielikuvatyöstä innostunut markkinoinnin osaaja!

Meillä on etsinnässä markkinoinnin osaaja, joka jakaa intohimomme edellä mainittuihin aiheisiin. Jos olet valmis tarttumaan haasteisiin ja luomaan vaikutuksen niin hakijoihin kuin yritykseemme – meillä saattaa olla sinulle täydellinen tilaisuus. Liity meihin ja auta meitä rakentamaan vahvaa työnantajamielikuvaa, sekä houkuttelemaan huippulahjakkuuksia joukkoomme.

Viestintäasiantuntija

Tässä roolissa pääset osaksi Henkilöstövuokrauksen tiimiämme, jossa tulet tekemään rekrytointimarkkinointia sekä erilaisia työnantajamielikuvatyöhön liittyviä työtehtäviä.

Päätyötehtäviäsi ovat rekrytointimarkkinoinnin taktisen mainonnan kampanjoiden toteuttaminen sosiaalisen median kanaviin, raportointi sekä työnantajamielikuvatyön sisällöntuotanto (esimerkiksi uratarinat). Otamme sinut mielellämme mukaan jatkuvan työnantajamielikuvatyön projekteihin toteuttamaan strategisia sisältökokonaisuuksia, sekä kehittämään rekrytointimarkkinoinnin prosessejamme.

Haemme viestinnänasiantuntijaa Tribedo Oy:lle kokoaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtävä on määräaikainen 31.05.2025 asti ja toivomme, että voisit aloittaa viimeistään kesäkuun alussa.

Millaista työkaveria etsimme?

Haluamme löytää tiimimme jäsenen, joka sykkii aidosti markkinoinnille ja haluaa erityisesti kehittyä rekrytointialalla. Toivomme, että sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme kiinnostustasi eri somekanaviin ja kykyä tuottaa niihin monipuolista sisältöä. Toivomme myös oma-aloitteisuutta, uskallusta tarttua tehtäviin rohkeasti ja kokeillen, mutta myös kykyä pyytää apua tarvittaessa.

Toivomme tiimiin henkilöä, joka uskaltaa tuoda omat ideansa ja näkemyksensä rohkeasti esiin! Etsimme kollegaa, kenellä on sietokykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kykyä priorisoida omaa työpöytää. Lisäksi eduksesi on WordPress osaaminen, visuaalinen silmäsi sekä kiinnostus analytiikkaa ja tulosten mittaamista kohtaan. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille töihin?

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä Tribedon rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajamielikuvatyön parissa. Pääset osaksi energistä ja tehokasta tiimiä, sekä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä viestintäpäällikkömme kanssa. Vaikka työmme on ajoittain hyvin itsenäistä, on yhdessä tekeminen yksi tärkeimmistä arvoistamme.

Toimipisteitämme on 5 eri paikkakunnalla, halutessasi voit työskennellä pääasiassa etätyössä mistä päin Suomea tahansa. Kokoonnumme säännöllisesti koko tiimin kanssa yhteisesti toimistoillemme. Meillä Tribedolla on kattavat työhyvinvointia tukevat edut henkilöstölle sisältäen mm. ePassin lounas- ja hyvinvointiedun, Mehiläisen työterveyshuollon sekä polkupyöräetuuden. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Paltan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta.

Palkkausjärjestelmämme palkitsee tavoitteet saavuttavasta ja ylittävästä työstä. Palkka muodostuu tehtävän vaativuuden mukaisesta tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä henkilökohtaisesta palkanosasta, joka on 0-20 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Henkilökohtaisen palkanosan suuruuteen vaikutat omalla työsuorituksellasi. Lisäksi meillä on käytössämme kannustava tulospalkkiojärjestelmä. Tämän tehtävän tehtäväkohtainen palkanosa on 2533 euroa/kk.

Miten tästä eteenpäin?

Jos tunnistat itsesi ilmoituksesta, jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.5.2024 mennessä. Kerrothan hakemuksellasi milloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä. Etenemme hakuprosessissa jo hakuajan aikana.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit olla yhteydessä palvelupäällikköömme Lauraan: laura.maunula@op.fi, puhelimitse 30.4 klo 10-11 tai 7.5 klo 15-16 puh. 050 477 0410

Valittavalta henkilöltä tarkistamme asiakkaamme finanssialalla vaadittavan erityisen luottamuksen mukaisesti luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin. Hakuprosessin yhteydessä tarkistamme myös suosittelijat.

Palkkaus:2533€/kk
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Laura Maunula
Palvelupäällikkö
laura.maunula@op.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: