Lumon Oy

Asiakashankkija, Pääkaupunkiseutu

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Asiakashankkija, Pääkaupunkiseutu

Asiakashankkija, Pääkaupunkiseutu, Lumon Oy, Vantaa

Etsimme tiimiimme juuri sinua – innokasta ja tavoitteellista asiakashankkijaa myyntitiimimme tueksi! Oletko valmis ottamaan ensimmäiset askeleet myynnissä ja haluat oppia uutta sekä kehittyä ammatillisesti? Me tarjoamme sinulle tämän mahdollisuuden!

Asiakashankkijan tehtävässä saat loistavan ponnahduslaudan työurasi alkuun ja pääset tutustumaan myynnin monipuoliseen tehtäväkenttään. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakashankinta esim. mainosten jakelua myyntialueilla, ständiesittelyä ja mahdollisesti muita myyntiämme tukevia tehtäviä. Maksamme tehtävässä kilpailukykyisen palkan 2000 kuukaudessa. Työpisteesi on Vantaan toimistollamme, mutta pääosin tehtävässä liikutaan kentällä asiakkaiden parissa. Liikkumiseen myyntialueilla tarjoamme sinulle Lumon- auton.

Odotamme sinulta:

– Innostunutta, tavoitteellista asennetta ja aktiivista työotetta

– Halua oppia uutta ja kiinnostusta tutustua myyntityöhön

– Sinnikkyyttä ja rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä sekä luoda positiivisia asiakaskokemuksia

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

– Ajokortti (B)

Työsuhde on määräaikainen, vähintään 3kk ja menestymällä tehtävässä voit mahdollisesti jatkaa meillä asiakashankkijana tai kuluttajamyyjänä vakituisessa työsuhteessa tai työskentelyä opintojen ohella. Saat tukea ja ohjausta tiimiltämme sekä mahdollisuuden luoda urapolkusi myynnissä vakavaraisessa perheyhtiössä, joka toimii kansainvälisesti. Työilmapiirimme on avoin, rento ja tulevat kollegasi ovat huumorintajuisia ja hauskoja tyyppejä.

Jos olet valmis tarttumaan tähän loistavaan tilaisuuteen ja aloittamaan työn innolla, niin jätä meille hakemuksesi heti tai viimeistään 19.5.2024.
Meillä odottavat haasteet, mahdollisuudet ja menestyksen eväät – tule mukaan rakentamaan loistavaa myyntiuraa kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Atte Rajajärvi, 040 801 4371

wearelumon #learningtogether #onelumon

Miksi kannattaa valita Lumon?
Teemme töitä arvopohjaisesti – Päätöksentekomme perustuu arvoihimme: olemme aina lähellä, pidämme lupauksemme ja rakennamme tulevaisuutta yhdessä. Ei ole aina helpoin tehtävä olla paras ja halutuin niin asiakkaan kuin työnantajan näkökulmasta. Otamme tämän haasteen kuitenkin vastaan ilolla ja yhdessä tekemällä.

Tarjoamme mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun – Uskomme, että voimme aina oppia uutta toisiltamme. Autamme toisiamme kehittymään, koska elämä on jatkuvaa oppimista. Ymmärrämme, että virheet kuuluvat oppimiseen, ja korjaamme niitä yhdessä.

Kuuntelemme työntekijöitämme – Tarvitsemme palautetta, jotta voimme kehittyä. Mittaammekin henkilöstömme tyytyväisyyttä kolme kertaa vuodessa, jotta voimme jatkaa tulevaisuuden rakentamista yhdessä.

Mikä on Lumon?

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Saara Hirsto, saara.hirsto@lumon.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: