Tokmanni Oy

Osastovastaava elintarvikeosastolle, Vanhakylä/Lo

  • Sijainti Loviisa
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 3:00
  • 19.05.2024, 3:00

Osastovastaava elintarvikeosastolle, Vanhakylä/Lo

Osastovastaava elintarvikeosastolle, Vanhakylä/Lo, Tokmanni Oy, Loviisa

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös sujuvan ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoiman. Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi työskentelemme yli 6000 työntekijän voimin yhteensä yli 370:ssä Tokmanni-, Dollarstore-, Bigdollar-, Miny-, Click Shoes- ja Shoe House -myymälässämme sekä verkkokaupoissamme. Vuonna 2023 Tokmanni-konsernin liikevaihto oli 1 392,7 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 98,8 miljoonaa euroa. Tokmanni Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme sekä autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. www.tokmanni.fi https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Oletko ruokasesongit ja asiakkaan ostokäyttäytymistä tunteva tuore-elintarvikealan ammattilainen? Innostutko ruokakaupasta, asiakaspalvelusta, tiimin ohjaamisesta ja kaupallisten tulosten aikaan saamisesta? Sykkiikö sydämesi tuoreelle heviosastolle tai tuoksuvalle leipäosastolle?

Etsimme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä, kaupallisesti ajattelevaa ja organisointikykyistä ruokakaupan ammattilaista vastaamaan tuore-elintarvikeosastomme päivittäisen työskentelyn sujumisesta myymälässä.

Osastovastaavan monipuolisissa ja vauhdikkaissa tehtävissä varmistat, että asiakkaamme pääsevät nauttimaan monipuolisesta, tuoreesta ja houkuttelevasti esille laitetusta tuore-elintarvikevalikoimasta sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat tiimin työskentelyn tukemisesta ja organisoinnista sekä tuore-elintarvikeosaston ja myymälän päivittäisten työtehtävien hoitamisesta. Vastaat omalla osastollasi muun muassa tilausten tekemisestä, tuotteiden oikea-aikaisesta hyllytyksestä, päiväysvalvonnasta, asiakaspalvelusta sekä päivän mittaan vastaan tulevien kysymysten selvittämisestä. Tärkeä osa työtäsi on niin ikään tuore-elintarvikeosaston sesonki-ilmeestä ja hävikistä sekä myymäläkonseptin ja myymälämarkkinoinnin toteuttamisesta vastaaminen. Työtehtäviin sisältyy myös asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Ohjaat, kannustat ja autat tiimiä onnistumaan ja toimit tärkeässä roolissa koko myymälän menestymistä ajatellen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika on 37,5h/vko. Valintapäätös tehdään heti sopivan työkaverin löydyttyä, joten toimithan pian!

Tutustu tuore-elintarvikeosastolla työskentelyyn kassa-myyjä Aadan kertomana :https://tyopaikat.tokmanni.fi/… sekä osastovastaava Tuijan kertomana: https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Taidot ja vaatimukset

 – Olet täysi-ikäinen, aidosti elintarvikkeista, asiakkaiden ruokakäyttäytymisestä sekä trendeistä kiinnostunut ruokakaupan ammattilainen, jolla on kokemusta tuore-elintarvikkeiden parissa työskentelemisestä ja ruokakaupan päivittäisen työn ohjaamisesta vastaavassa roolissa.
 – Olet hyvä organisoimaan tehtäviä, ja innostat sekä ohjaat myös joukkuettasi onnistumaan työssään. Kokemus esihenkilötyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi.
 – Viihdyt ihmisten parissa ja nautit asiakaspalvelutyöstä.
 – Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja.
 – Asenteesi on positiivinen, viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja hoidat töitä ripeällä otteella.
 – Olet ylpeä omasta ammattitaidostasi ja haluat kehittää sitä edelleen.
 – Sinulla on kaupan alan koulutus ja kokemusta kaupan alalta sekä perustaidot toimistosovellusten käyttöön.

Tehtävässä edellytetään myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä myymälätyössä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotepakkauksia kumarrellen ja kurkottaen.

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Myymäläpäällikkö Sonja Määttä, sonja.maatta@tokmanni.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: