TL-Maint Oy

Siivooja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 13.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Siivooja

Siivooja, TL-Maint Oy, Jyväskylä

Tervehdys tuleva siivoojamme! Etsimme joukkoomme siivoojaa tekemään työtä reippaalla asenteella. Vastaat asiakaskohteidemme puhtaanapidosta ja työhösi kuuluu erilaisia siivoustöitä, kuten esimerkiksi asuinkiinteistösiivous, toimistosiivous sekä teollisuussiivous.
Miksi meille töihin?
– Meillä on rento ja ystävällinen ilmapiiri tehdä töitä, jossa jokaisen panosta arvostetaan.

– Tarjoamme mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja oppia uusia taitoja.

– Saat työsi tueksi osaavan tiimin ja esihenkilön tuen, etkä jää työssäsi yksin.

– Pääset vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön kasvavassa yrityksessä.

Mitä toivomme työkaveriltamme?
– Siivous on taitolaji, ja arvostamme huolellista ja tehokasta työskentelyotetta. Tässä auttaa aikaisempi puhtausalan työkokemus tai koulutus. Tärkeintä meille on kuitenkin halu oppia ja tehdä töitä!

– Asiakkaamme luottavat, että hoidamme työt ammattitaidolla. Haluamme tiimiimme luottotyypin, joka hoitaa hommat sovitusti, ja jolta löytyy intoa olla mukana varmistamassa asiakaskohteidemme viihtyvyyttä.

– Liikumme asiakaskohteidemme välillä ketterästi autolla, joten toivommekin, että sinulta löytyy B-ajokortti. Tarvitset myös työssäsi suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko paikasta? Odotamme innolla hakemustasi, jonka voit jättää sähköisen lomakkeen kautta viimeistään 15.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ole rohkeasti yhteydessä leena.paananen@tlmaint.fi, jos sinulla herää kysyttävää paikasta.

TL-Maint Oy

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä erilaisille ja -kokoisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen. Meiltä saa myös kaikki kiinteistön tarvitsemat tekniset palvelut, korjausrakentamisen sekä vihersuunnittelun ja -rakentamisen palvelut. TL-Maint työllistää Jyväskylässä yli 200 ammattilaista.

Tavoitteenamme on olla alan paras kumppani ja työnantaja. Työnantajana haluamme olla ammattilaistemme arvoinen. Arvostamme aitoja ihmisiä, joilla on asenne kunnossa työntekoa kohtaan. Meidän tapamme järjestellä töitä perustuu ajatukseen, jossa työntekijämme voivat erikoistua tiettyihin työtehtäviin ja tehdä niitä joustavasti eri kohteissa tai kehittyä monipuolisiksi ammattilaisiksi.

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Palkkaus:alan TES:n mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Ole rohkeasti yhteydessä leena.paananen@tlmaint.fi, jos sinulla herää kysyttävää paikasta.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: