Tervakosken apteekki

Farmaseutti / proviisori

  • Sijainti Janakkala
  • Julkaistu 10.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Farmaseutti / proviisori

Farmaseutti / proviisori, Tervakosken apteekki, Tervakosken apteekki, Janakkala

Tervakosken apteekki Janakkalassa hakee FARMASEUTTIA tai PROVIISORIA vakituiseen kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde voi halutessasi olla myös määräaikainen.

Meillä on kiva pieni työporukka ja mukavat paikalliset asiakkaat. Toivomme, että viihdyt asiakaspalvelutehtävässä ja asiakkaiden palveleminen on meillä se ykkösjuttu. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista osallistua mm. annosjakeluun, markkinointiin ketjutoiminnoissa, some-sisällön tuottamiseen tai myymälämarkkinointiin.

Työajat on mahdollista sopia joustavasti ja viikkovapaista tai lauantaivuoroista voidaan sopia erikseen. Myös palkkatoiveen voi esittää.

Apteekkimme on avoinna ma pe klo 8.30 -18 ja la klo 9-15. Kuulumme Avainapteekit- ketjuun ja apteekkiohjelmisto on Pd3. Opastamme ja koulutamme sen käyttöön tarvittaessa. Työterveyspalvelujen yhteistyökumppanina toimii Terveystalo ja henkilökunta-etuina meillä on käytössä Smartum Plus liikunta- ja kulttuuriedut.
Tervakoski sijaitsee Janakkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Tampere moottoritien varrella. Hämeenlinnaan ja Riihimäelle on alle 20 minuutin automatka. Apteekilla on sähköpistokepaikkoja käytössä.
Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Kiinnostuitko? Olisitko sinä meidän uusi työkaveri?

Annan mielelläni lisätietoja! Ota yhteyttä apteekkari Katri Koiraseen p. 0400 237745, hakemukset katri.koiranen@apteekit.net

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Koiranen, Katri, katri.koiranen@apteekit.net, +358400237745
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: